Bezig met laden...

Als u heeft gekozen voor kinderopvang bij Spelenderwijs, krijgt u toegang tot het Spelenderwijs Ouderportaal. Hier kunt u foto’s bekijken die in de groep van uw kind zijn gemaakt, het schriftje lezen en berichten van de pedagogisch medewerkers en de locatiemanager lezen. Ook kunt u zelf berichten sturen en stukjes in het schriftje schrijven. Bovendien ontvangt u alle belangrijke informatie van Spelenderwijs en uw facturen via het Ouderportaal.

Toegang

Voordat de opvang start, ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens. Deze heeft u nodig om toegang te krijgen tot het Spelenderwijs Ouderportaal. Dit kan via uw webbrowser, bijvoorbeeld Google Chrome of Safari. Er is bovendien een gratis App voor uw smartphone beschikbaar, via Google Play en Apple Store. Hiervoor is een smartphone met iOS11 of Android 5 vereist.

Heeft u vragen over het Spelenderwijs Ouderportaal of ervaart u bijvoorbeeld inlogproblemen? Stuur dan een e-mail naar helpdeskouderportaal@spelenderwijs.nl.

Spelregels

Om het gebruik van het Ouderportaal voor iedereen plezierig te houden, hebben we een aantal spelregels opgesteld:

  1. De berichten die u naar de groep kunt sturen, zijn bedoeld voor het uitwisselen van niet-dringende informatie. Is het dringend? Dan kunt u beter even bellen.
  2. De berichten worden één keer per dag door de pedagogisch medewerkers van de groep gelezen.
  3. De foto’s van uw kind die u in het Ouderportaal ziet, kunt u downloaden voor eigen gebruik. Het is uitdrukkelijk verboden om foto’s met daarop groepsgenootjes en/of medewerkers zelf te gebruiken op sociale media.
Toestemming

De foto’s in het Ouderportaal worden alleen gedeeld met de opvoeders van de groep van uw kind. Deze foto’s mogen door ons niet op sociale media worden geplaatst (tenzij u anders heeft aangegeven). In het Ouderportaal kunt u zelf aangeven waarvoor u toestemming geeft.

Persoonlijk contact

Het persoonlijk contact met u als opvoeder is en blijft voor Spelenderwijs en onze medewerkers het allerbelangrijkste. Het Ouderportaal vervangt daarom op geen enkele manier het persoonlijk contact met u. Er komt wel een eigentijds contactmoment bij.