Bezig met laden...
Kinder­dag­ver­blijven
Op een locatie bij u in de buurt

De kinderdagverblijven bieden opvang voor kinderen tot 4 jaar, hele of halve dagen, van maandag t/m vrijdag gedurende 52 weken per jaar.

Bijzonderheden
  • De overeengekomen dagen en begin- en eindtijden worden contractueel vastgelegd in de plaatsingsovereenkomst. Openstelling kan verschillen per locatie; de openingsdagen- en -tijden zijn vermeld op elke locatiepagina.
  • Deze opvang is te combineren met incidentele opvang.
  • Flexibele opvang is mogelijk (indien plaats beschikbaar is in de groep): er kunnen wisselende dagen in de week afgenomen worden. De gewenste dagen worden door de opvoeders steeds minimaal 2 weken van tevoren, op locatie, doorgegeven.
Incidentele opvang

Deze extra opvang voor een hele of halve dag is bedoeld voor opvoeders die al een overeenkomst met Spelenderwijs hebben voor opvang bij een kinderdagverblijf of BSO.

Als opvoeders gebruik willen maken van incidentele opvang horen we dat graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 2 weken van tevoren via een speciaal aanvraagformulier. Dit formulier ligt voor u klaar op locatie.
Er kan alleen incidentele opvang worden aangeboden als er plaats is in de groep. De pedagogisch medewerker beoordeelt dit en hanteert hierbij de volgorde van aanmelding.

De kosten van incidentele opvang worden maandelijks achteraf gefactureerd.

Sluitingsdagen

Tijdens algemeen erkende feestdagen zijn de locaties gesloten. Dat is op paasmaandag, Koningsdag (27 april), Hemelvaartsdag, pinkstermaandag, eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.
In 2020 zijn de locaties ook op 5 mei i.v.m. Bevrijdingsdag gesloten.

Op 24 en 31 december zijn alle locaties (indien deze data niet in het weekend vallen) tot 17.00 uur geopend.