Bezig met laden...

Algemene voorwaarden

Om uw kind vrijblijvend aan te melden, vult u een inschrijfformulier in. Voordat u dit doet, is het belangrijk dat u eerst de algemene voorwaarden leest. Deze voorwaarden kunt u hieronder downloaden en daarna printen of op uw computer bewaren voor uw eigen administratie. De algemene voorwaarden dient u te accepteren voordat u het inschrijfformulier verzendt.

  • Klik hier voor de algemene voorwaarden (versie januari 2021).

Herroepingsrecht

Voordat uw kind start, ontvangt u een overeenkomst ter ondertekening. Na de datum van het ondertekenen van de overeenkomst heeft u 14 dagen bedenktijd en mag u de overeenkomst zonder opgaaf van redenen en per direct herroepen. Stuur daarvoor een e-mail naar planning@mik-piwgroep.nl en vermeld in uw mail de naam en geboortedatum van uw kind en dat het om 'herroeping van de overeenkomst' gaat.

Let op: is de opvang van uw kind(eren) al gestart tijdens deze 14 dagen bedenktijd (de herroepingstermijn)? Dan kunt u nog steeds de overeenkomst zonder opgaaf van redenen en per direct te herroepen. U betaalt dan wel voor de al afgenomen opvangdagen.