Bezig met laden...

Spelenderwijs biedt verantwoorde, gezonde kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in onze kinderdagverblijven (KDV), peuteropvang (PO) en buitenschoolse opvang (BSO) in de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Beekdaelen, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Beek.

Wij bieden kinderen een veilige en vertrouwde omgeving, waarin zij zichzelf kunnen zijn en tegelijkertijd worden gestimuleerd en gemotiveerd om te ontdekken, te spelen en te leren. Persoonlijke aandacht voor elk kind vinden wij belangrijk, net zoals samen met andere kinderen spelen en plezier maken.

Er is altijd een opvangvorm die past bij uw kind en bij uw persoonlijke situatie en voorkeur. Hecht u voor uw kind waarde aan spelen met leeftijdsgenootjes, vaak kinderen uit de eigen buurt? Of is voor u hele dagen opvang het hele jaar door en vlak bij uw werk juist belangrijk? Lekker spelen met andere kinderen, opvang tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties? Het kan allemaal. Spelenderwijs biedt opvang voor uw kind zoals u het wilt.