Bezig met laden...

Nieuws

03062020
Spelenderwijs staat voor kwaliteit

Alle medewerkers van Spelenderwijs doen elke dag hun uiterste best. Als de kinderen die ons bezoeken én hun opvoeders tevreden zijn, dan zijn wij dat ook. Onlangs hebben we van de Geschillencommissie Kinderopvang felicitaties ontvangen omdat er in 2019 geen klachten en geschillen zijn ingediend over Spelenderwijs als organisatie en/of onze locaties. Alle locaties ontvangen bovendien een origineel certificaat.

25052020
Lekker de natuur in bij BSO Gronsveld

In maart is op het schoolplein van BSO Gronsveld een zogenoemd Tiny Forest aangelegd. Dit minibos, ter grootte van een tennisbaan, is een initiatief van IVN natuureducatie.

20052020
Vragen en antwoorden over Coronamaatregelen

UPDATE 3 JUNI 10 UUR
Naar aanleiding van de laatste berichtgeving vanuit de overheid, geven wij u een update over de huidige situatie in de kinderopvang:

  • De dagopvang voor 0-4 jarigen is sinds 11 mei volledig open.
  • De buitenschoolse opvang gaat vanaf 8 juni weer regulier open. Sinds 11 mei zijn de scholen al voor de helft open, waarbij de BSO het ritme van de scholen volgt. Vanaf 8 juni geldt weer de normale situatie met de vaste BSO-dagen.
  • Vanaf 8 juni is de noodopvang alleen nog beschikbaar in avond, nacht en weekenden voor ouders die in de zorg werken. De noodopvang overdag stopt per 8 juni.
  • De compensatieregeling loopt tot 8 juni, voor alle opvangvormen.

Ons beleid geldt zolang het maatregelenpakket van de overheid van kracht is. Daarnaast willen we een aantal ontwikkelingen met u delen en de antwoorden op een paar veelvoorkomende vragen verduidelijken.

20052020
Information payments and compensation due to the Corona crisis

UPDATE JUNE 3RD 10 AM
We are delighted that all our childcare locations are open again from May 11th. In addition, from 8th June the schools will be fully open and so the out-of-school care (BSO) will also be fully open. In this message we would like to give you information about the current measures and the compensation of the parental contribution.