mijn
spelenderwijs
10 | 08 | 2018

Samen vakantie vieren is dubbel zo leuk

Tijdens vakanties worden sommige locaties samengevoegd. Bij BSO de Kluis en BSO de Reuzepas genieten de kinderen samen van allerlei leuke activiteiten deze zomervakantie. En zoals zo vaak vliegt de tijd om als het leuk is. De laatste week van de bloedhete zomervakantie is alweer in aantocht en dat willen de pedagogisch medewerkers van deze BSO-locaties dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze eindigen daarom deze vakantie met verrassende activiteiten voor de kinderen én hun ouders.

05 | 08 | 2018

Nieuwe naam en nieuwe locatie voor Olleke Bolleke in Meerssen

Peutercentrum Olleke Bolleke in Meerssen is verhuisd. Na de zomervakantie opent de nieuwe locatie, mét een nieuwe naam: peutercentrum de WereldSter.
Het adres is per 20 augustus 2018 Pastoor Dominicus Hexstraat 16, 6231 HG in Meerssen.

Het peutercentrum vormt samen met de basisschool, het KDV en de BSO dan het nieuwe kindercentrum de WereldSter. In het nieuwe gebouw, midden in Meerssen, is ook de bieb gevestigd.

05 | 08 | 2018

Baby’s van harte welkom in nieuwe babygroep bij KDV De Bron in Neerbeek

Met ingang van 20 augustus start KDV De Bron een nieuwe, tweede babygroep. In de babygroepen staat huiselijkheid, maar ook rust, reinheid en regelmaat voor de kleintjes tot 2 jaar voorop. 

31 | 07 | 2018

Voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar in volle gang

De helft van de zomervakantie zit er voor onze peutercentra alweer op. En wat een zomer is het!
Op sommige locaties zijn de pedagogisch medewerkers begonnen om de ruimtes in te richten voor het thema dat na de vakantie op het programma staat. En wat is dan leuker om nog even op de camping te blijven?

Peuters, ouders en pedagogisch medewerkers geniet nog even van jullie vrije tijd en het heerlijke weer en tot ziens op de camping(s) bij Spelenderwijs. Onze peutercentra zijn op 20 augustus weer geopend.

30 | 07 | 2018

Spelenderwijs erkend leerbedrijf voor toekomstige pedagogisch medewerkers

Onze pedagogisch medewerkers zijn de spil van de organisatie. Zij zorgen dagelijks voor kwalitatief goede opvang op de locaties. Voor de continuïteit van de kwaliteit van de opvang is het belangrijk om voldoende goed personeel in dienst te hebben. Spelenderwijs erkent het belang van goed opgeleide medewerkers en draagt als leerbedrijf actief bij aan de vorming van de beroepsgroep.
Het is een speerpunt van Spelenderwijs om samen met de onderwijsinstellingen een kweekvijver voor nieuw personeel te vormen.