Bezig met laden...

Nieuws

11122019
Scholing is belangrijk, ook voor pedagogisch medewerkers

Op locaties waar Spelenderwijs VVE aanbiedt, worden onze pedagogisch medewerkers periodiek bijgeschoold. Bijvoorbeeld om zich nieuwe thema's eigen te maken.
Alle medewerkers van onze peutercentra in de gemeente Stein hebben begin december ook zo'n bijscholing gevolgd. Ze hebben kennis gemaakt met twee nieuwe thema's van de VVE-methodiek Speelplezier: het thema rijden, vliegen en varen en het thema kerst.

09122019
Bereikbaarheid kindadministratie en -planning rondom kerst en Nieuwjaar

Rondom de feestdagen zijn onze kindadministratie en planning van vrijdag 27 tot en met dinsdag 31 december telefonisch niet bereikbaar. Mocht u tijdens deze dagen vragen hebben, dan kunt u een mail sturen naar contact@spelenderwijs.nlU ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van een van onze medewerkers.

09122019
Nieuwe peutergroep in 2020 bij KDV Ubbeltje in Beek

Met ingang van maandag 6 januari start een nieuwe peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar bij KDV Ubbeltje. De medewerkers van Ubbeltje hebben samen de nieuwe groepsnaam gekozen: Floddertje.

21112019
Kerstmarkt bij KDV en BSO De Kluis

Op dinsdag 17 december is er van 19 tot 20.30 uur een kerstmarkt bij KDV en BSO De Kluis in Geleen. Tijdens deze kerstmarkt wordt geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar is dat de kinderafdeling van Zuyderland in Heerlen.