Bezig met laden...

Nieuws

18022019
Peutercentrum Pinokkio in Geulle officieel VVE-locatie

Per 1 februari 2019 is peutercentrum Pinokkio in Geulle een officiële VVE-locatie. Op 12 februari werd dit gevierd, samen met de peuters, ouders en pedagogisch medewerkers. Wethouder Marly Heusschen kwam langs om de medewerkers en de vrijwilliger te feliciteren en hartelijk te bedanken voor hun inzet.

15022019
Ouder-kind gymactiviteit bij ’t Rengel(p)ötje in Puth

Donderdag 7 februari werd bij peutercentrum ’t Rengel(p)ötje in Puth een ouder-kind gymactiviteit aangeboden in samenwerking met sportvereniging SVO. Want wat is nu leuker om samen met papa's, mama’s, opa's en oma’s te sporten? 
De peuters hebben genoten en opvoeders hebben tips meegekregen over wat ze thuis samen met kinderen op het gebied van bewegen kunnen doen. De activiteit was een succes; de belangstelling van de ouders was groot.

14022019
Hatsjoe... is er een dokter in de zaal?

De afgelopen tijd stonden de activiteiten bij peutercentrum het Peutersoosje in Schinnen in het teken van het thema Hatsjoe. Ook bij dit thema speelt Puk een belangrijke rol. Maar, Puk is ziek. Daarom kwamen afgelopen week verschillende dokters op visite bij onze peuters en de kleuters van de basisschool. De dokters zijn papa's of mama's van 'onze' kinderen.

14022019
Spelenderwijs heeft een eigen coach Gezonde Kinderopvang

Spelenderwijs wil structureel de gezondheid en gezonde leefstijl van kinderen bevorderen. Hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Genoeg bewegen, gezond eten en voldoende slapen is belangrijk. Evenals een pedagogisch klimaat dat kinderen warmte, geborgenheid en voldoende uitdaging biedt.