Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Tarieven in de gemeente Stein

 

Peuteropvang

  • 8,46.
  • Als u geen recht op kinderopvangtoeslag heeft, brengt Spelenderwijs u een inkomensafhankelijke bijdrage in rekening. Op basis van de door u verstrekte inkomensgegevens (van u en uw eventuele partner) wordt het voor u geldend tarief in 2021 volgens de ouderbijdragetabel 2021 vastgesteld (in 2020 was dat volgens de ouderbijdragetabel 2020). Om deze bijdrage te bepalen, dient u de juiste gegevens te overleggen voordat uw kind geplaatst kan worden. De kindadministratie kan u hierover verder informeren.

VVE

Opvoeders die wel in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag:

  • De ouderbijdrage voor de eerste twee dagdelen wordt aan u in rekening gebracht. Hiervoor kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst en maandelijks op uw eigen rekening laten storten.
  • De gemeente betaalt de ouderbijdrage voor de overige twee dagdelen volledig voor u rechtstreeks aan Spelenderwijs.
  • Het tarief voor de ouderbijdrage is € 8,46.

Opvoeders die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag:

  • De ouderbijdrage voor de eerste twee dagdelen wordt aan u in rekening gebracht. Op basis van de door u verstrekte inkomensgegevens (van u en uw eventuele partner) wordt het voor u geldend tarief in 2021 volgens de ouderbijdragetabel 2021 vastgesteld (in 2020 was dat volgens de ouderbijdragetabel 2020). Om deze bijdrage te bepalen, dient u de juiste gegevens te overleggen voordat uw kind geplaatst kan worden. De kindadministratie kan u hierover verder informeren.
  • De gemeente betaalt een gedeelte van de kosten voor de eerste twee dagdelen én de volledige ouderbijdrage voor de overige twee dagdelen rechtstreeks voor u aan Spelenderwijs.