Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Ukkepuk Sittard - Sittard

peuteropvang
adres
Landweringstraat 112
6133 AJ Sittard
LRK nr
233060005
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.30 - 12.30 uur

contactpersonen

Planner Chantal Siebert: 0613120547 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Anneke Hanssen.

Bij peuteropvang Ukkepuk Sittard is altijd wel iets te beleven; elke dag is een avontuur! Bij ons vindt uw kind veiligheid, warmte, uitdaging en persoonlijke aandacht. Een goede basis voor groei en ontwikkeling.
Alle kinderen hebben hun eigen talenten en bij ons krijgen ze de ruimte om die te ontwikkelen. Dit kunnen ze samen doen met ons vriendje Puk. Hij speelt een belangrijke rol in de onderwijsmethodiek Uk en Puk die wij gebruiken.

Duidelijkheid is prettig
Omdat voor de allerkleinsten structuur heel belangrijk is, hebben wij iedere dag een vast schema. Als u uw peuter brengt, zwaaien we u samen nog even uit waarna we lekker gaan spelen.
Ook gaat een pedagogisch medewerker met een klein groepje knutselen, passend bij het actuele thema. Alle peuters komen hierbij tijdens zo'n ochtend aan de beurt.

Lekker spelen
Wij hebben een gezellige klas waar de peuters kunnen spelen. Ze kunnen hier van alles doen, lekker met elkaar kokerellen, boekjes lezen of met constructiemateriaal op de mat spelen.
En natuurlijk spelen in de themahoek die iedere vijf weken verandert. Thema's zijn bijvoorbeeld hatsjoe, hoera een baby, mijn familie, carnaval, enzovoort.
Als het weer het toelaat gaan we lekker even buiten spelen. Daar kunnen de peuters fietsen en in de zandbak of op de trampoline spelen.

Opruimen, liedjes zingen, spelactiviteiten, fruit eten en water drinken doen we met de hele groep samen. Elke ochtend sluiten we af met een verhaaltje.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Onze locatie heeft een actieve oudercommissie.

Kennismaken
Bent u benieuwd naar de sfeer bij peuteropvang Ukkepuk? Kom gerust eens kijken. U bent iedere dag tussen 9 en 10 uur van harte welkom. Bel ons wel even van tevoren.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk