Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

't Soosje - Einighausen

peuteropvang
adres
Boschweg 70
6142 AD Einighausen
LRK nr
173091866
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

Peuteropvang 't Soosje is gehuisvest op de begane grond in basisschool De leeuwerik aan de rand van Einighausen. Onze 'buren' in school zijn het KDV en de BSO. In dit nieuwe gebouw beschikt 't Soosje over een grote zaal. Er is een grote buitenruimte, apart voor de peuters èn er zijn goede parkeermogelijkheden. Handig als u uw peuter met de auto komt brengen en halen. 

Elke keer weer anders 
Niet alle dagdelen bij 't Soosje verlopen hetzelfde. Wel bieden de pedagogisch medewerkers vaste, terugkerende onderdelen en verloopt elke ochtend in grote lijnen als volgt. Er wordt vrij gespeeld, samen gegeten, er worden liedjes gezongen en geknutseld. En natuurlijk wordt er - als het weer het toestaat - buiten heerlijk gespeeld. We beschikken over een fijne speelplaats met klimtoestel en zandbak. Deze buitenplaats delen we met de kleintjes van het KDV.

Kringactiviteit
Elke ochtend is er een kringactiviteit. En wordt er gezongen, verteld en geluisterd. Op een speelse manier worden taal˗ en rekenvaardigheden gestimuleerd. 

Aansluitend aanbod
Het aanbod van de peuteropvang sluit aan bij KDV de Leeuwerik. Bezoekt uw peuter 't Soosje? Dan is uw kind aansluitend welkom bij KDV de Leeuwerik.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?