Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

't Hummelke - Geleen

peuteropvang
adres
Haesselderstraat 9
6166 EG Geleen
LRK nr
178630457
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.15 - 12.15 uur

Peuteropvang 't Hummelke is gevestigd in BS De Driesprong in Oud Geleen. Onze locatie is toegankelijk via de Van Banninglaan, tegenover huisnummer 51. 

Kennismaking
Voordat uw kind naar ’t Hummelke komt, wordt er door Spelenderwijs contact met u opgenomen. U kunt dan een afspraak maken met één van de medewerkers van ’t Hummelke voor een nadere kennismaking. We wisselen dan informatie uit over onder andere persoonsgegevens, eventuele ziektes of bijzonderheden, onze huisregels en over hoe een dagdeel op ’t Hummelke eruit ziet.

Onze dagelijkse activiteiten
We werken volgens een vast programma en met verschillende thema’s. Hiermee stimuleren we de ontwikkeling van de peuters spelenderwijs op diverse ontwikkelingsgebieden. Dat is prettig, herkenbaar en duidelijk voor ze. Elk dagdeel bestaat uit een aantal vaste activiteiten, die aan de hand van dagritmekaarten in beeld worden gebracht. Zo kunnen we onder andere bouwen, puzzelen, knutselen, boekjes lezen en spelen in de huishoek. We gaan naar de kring, zingen liedjes en bewegen in de grote zaal of buiten. We hebben ook een pauzemoment. Dan eten we gezamenlijk het meegebrachte fruit. Samen eten doet eten, maar het is ook aanleiding om eens ander fruit te proeven. We sluiten elk dagdeel af met een groepsactiviteit zoals een kringspelletje, liedjes zingen of een verhaaltje voorlezen. Ten slotte zingen we nog een afscheidsliedje voordat u uw peuter weer komt ophalen. 

Over het thema dat gedurende een periode centraal staat wordt u via een brief geinformeerd. In zo’n themabrief geven we een indruk van de activiteiten die we met de peuters doen en wat de kinderen daarbij leren. We hopen dat u daardoor de verhalen waarmee uw peuter thuis komt kunt plaatsen en er op in kunt spelen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Interesse?
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?