Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

't Hummelke - Geleen

peuteropvang
adres
Eloystraat 1
6166 XM Geleen
telefoon
046 - 475 75 81
LRK nr
592067890
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 9.30 - 12.00 uur.
maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.15 - 15.45 uur

maximale groepsgrootte
16 peuters

Het peutercentrum deelt het gebouw samen met de buitenschoolse opvang Tinkeltime en is gelegen bij de basisschool in Oud Geleen. Onze ingang treft u aan de achterkant van het gebouw. 

Een dag bij ons
Natuurlijk verloopt niet één ochtend of middag hetzelfde. Wel hebben we een vaste dagindeling. Leerzame activiteiten, kringgesprek, samen eten, een liedje zingen, fruit eten en een sapje drinken. En natuurijk naar hartenlust rennen, fietsen, glijden of aan de zandtafel spelen in onze grote ravotruimte. Het spreekt vanzelf dat bij goed weer een groot gedeelte van het dagdeel zich buiten afspeelt. We hebben een eigen buitenspeelgelegenheid met een zandbak. Bij warm weer zetten we de watertafel buiten en kunnen de peuters lekker met water spetteren.

En dan, bijna naar huis
We sluiten elk dagdeel af met een groepsactiviteit, zoals een kringspelletje, liedjes zingen of een verhaaltje voorlezen. Ten slotte zingen we nog een afscheidsliedje voordat u uw peuter weer komt ophalen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen.
Voor onze locatie is een oudercommissie in oprichting.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE Puk & Ko