Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

't Hummelke - Geleen

peuteropvang
adres
Eloystraat 1
6166 XM Geleen
LRK nr
592067890
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.15 - 12.15 uur.

contactpersonen

Planner Chantal Siebert: 0613120547 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Jurgen van Stiphout.

Het peutercentrum deelt het gebouw samen met de buitenschoolse opvang Tinkeltime en is gelegen in de buurt van de basisschool in Oud Geleen. Onze ingang treft u aan de achterkant van het gebouw.

Kennismaking
Voordat uw kind naar ’t Hummelke komt, wordt er door Spelenderwijs contact met u opgenomen. U kunt dan een afspraak maken met één van de medewerkers van ’t Hummelke voor een nadere kennismaking. We wisselen dan informatie uit over onder andere persoonsgegevens, eventuele ziektes of bijzonderheden,  onze huisregels en over hoe een dagdeel op ’t Hummelke eruit ziet.

Onze dagelijkse activiteiten
We werken volgens een vast programma en met verschillende thema’s. Hiermee stimuleren we de ontwikkeling van de peuters spelenderwijs op diverse ontwikkelingsgebieden. Dat is prettig, herkenbaar en duidelijk voor ze. Elk dagdeel bestaat uit een aantal vaste activiteiten, die aan de hand van dagritmekaarten in beeld worden gebracht. Zo kunnen we onder andere bouwen, puzzelen, knutselen, boekjes lezen en spelen in de huishoek. We gaan naar de kring, zingen liedjes en bewegen in de grote zaal of buiten. We hebben ook een pauzemoment. Dan eten we gezamenlijk het meegebrachte fruit. Samen eten doet eten, maar het is ook aanleiding om eens ander fruit te proeven. We sluiten elk dagdeel af met een groepsactiviteit zoals een kringspelletje, liedjes zingen of een verhaaltje voorlezen. Ten slotte zingen we nog een afscheidsliedje voordat u uw peuter weer komt ophalen. 

Over het thema dat gedurende een periode centraal staat wordt u via een brief geinformeerd. In zo’n themabrief geven we een indruk van de activiteiten die we met de peuters doen en wat de kinderen daarbij leren. We hopen dat u daardoor de verhalen waarmee uw peuter thuis komt kunt plaatsen en er op in kunt spelen.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk