Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

't Huëpke - Gronsveld

peuteropvang
adres
Gronsvelder Kerkplein 10
6247 CM Gronsveld
LRK nr
206904691
openingstijden

maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend 
van 8.30 - 12.30 uur

contactpersonen

Planner Sabine Roelofsma: 0651442182 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Astrid Vroemen.

Peutercentrum ’t Huëpke is gevestigd in MFA Ien de Bleuij aan het Gronsvelder Kerkplein. Hier bevindt zich ook Basisschool St. Martinus. De ingang voor de peuters is aan de linkerkant op het schoolplein. Het peutercentrum is naast de groepen 1 en 2 van de basisschool.

Bij 't Huëpke is elke ochtend anders. Wel bieden de pedagogisch medewerkers vaste, terugkerende onderdelen en verloopt elke ochtend in grote lijnen als volgt. Er wordt samen gegeten, er worden liedjes gezongen, geknutseld en er wordt - als het weer het toelaat buiten -heerlijk gespeeld.

Als het weer het niet toe laat om buiten te spelen dan is er elke ochtend de gelegenheid om van de inpandige gymzaal gebruik te maken.

Speelplezier
Iedere dag wordt er gespeeld aan de hand van de methode Speelplezier. Elke ochtend is er een kringactiviteit, er wordt gezongen, verteld en geluisterd. Aan de hand van de Speelplezierthema’s worden op een speelse manier taal˗ en rekenvaardigheden gestimuleerd.

Open deuren
Het peutercentrum heeft een mooi groepslokaal. Dit grenst aan de verschoonruimte.
Tussen 8.45 uur en 9.30 uur mogen de peuters in het lokaal spelen. Bij slecht weer doen ze dat ook vanaf 11.15 uur. Als het weer het niet toe laat om buiten te spelen dan maken de peuters gebruik van de inpandige gymzaal tussen 10.15 uur en 10.45 uur.
Deze groepsgebonden activiteiten vinden plaats tussen 9.30 uur en 11.15 uur.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen.
Onze locatie heeft samen met BSO Gronsveld een actieve oudercommissie.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier