Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

't Huëpke - Gronsveld

peuteropvang
adres
Gronsvelder Kerkplein 10
6247 CM Gronsveld
LRK nr
206904691
openingstijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

Peuteropvang ’t Huëpke is gevestigd in MFA Ien de Bleuij aan het Gronsvelder Kerkplein. Hier bevindt zich ook Basisschool St. Martinus. De ingang voor de peuters is aan de linkerkant op het schoolplein. De peuteropvang is naast de kleutergroepen 1 en 2 van de basisschool.

De peuteropvang heeft een mooi, groot groepslokaal. Bij 't Huëpke is elke ochtend anders. Wel bieden de pedagogisch medewerkers vaste, terugkerende onderdelen en verloopt elke ochtend in grote lijnen als volgt. De dag begint met spelen, in de verschillende hoeken met allerlei kleurrijke materialen. Daarna zijn er in kleine groepjes activiteiten met de kinderen. Er wordt samen gegeten, er worden liedjes gezongen, geknutseld en er wordt - als het weer het toelaat buiten - heerlijk gespeeld.

Bij 't Huëpke hebben we aandacht voor gezonde voeding en (meer) bewegen. De peuters eten groente, fruit en crackers en drinken water. Spelletjes doen en vrij bewegen staat iedere ochtend centraal. Het liefst doen we dat buiten, maar als het weer het niet toelaat, dan gaan de peuters naar de inpandige gymzaal.
Ook besteden de pedagogisch medewerkers veel aandacht aan de plaatselijke tradities en hebben ze, samen met de kinderen, oog voor de seizoenen en de natuur.

Speelplezier
Iedere dag wordt er gespeeld aan de hand van de methode Speelplezier. Elke ochtend is er een kringactiviteit, er wordt gezongen, verteld en geluisterd. Aan de hand van de Speelplezierthema’s worden op een speelse manier taal˗ en rekenvaardigheden gestimuleerd.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?