Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Robbedoes - Geleen

peuteropvang
adres
Verdistraat 25
6164 CK Geleen
LRK nr
143071646
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

Peuteropvang Robbedoes is gevestigd in een mooie, nieuwe ruimte in basisschool Reuzepas. Voor de vrije speelmomenten maken we gebruik van de ruimten van de kleuterafdeling.
Wanneer bekend is wanneer uw peuter mag starten, kunt u een afspraak maken met de pedagogisch medewerkers, om samen met uw peuter een keer te komen kijken.

Elke dag een andere dag
Natuurlijk verloopt niet één dagdeel bij Robbedoes hetzelfde. Wel kent elk dagdeel vast terugkerende onderdelen. Bij binnenkomst mogen de peuters zelf kiezen waarmee ze willen spelen. Ze kunnen spelen in de bouwhoek, de leeshoek, de huishoek, 't atelier, of ze pakken zelf iets voor op de tafel. De kringactiviteit, samen aan tafel fruit eten en een bekertje water of kinderthee drinken, vrij spelen en leerzame activiteiten doen we dagelijks samen. En bij mooi weer natuurlijk lekker naar buiten.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?