Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Pinokkio - Cadier en Keer

peuteropvang
adres
Groenstraat 17 (ingang via Kerkstraat)
6267 EM Cadier en Keer
LRK nr
277727625
openingstijden

maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend 
van 8.30 - 12.30 uur

contactpersonen

Planner Sabine Roelofsma: 0651442182 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Richard Scholtens.

Peuteropvang Pinokkio Cadier en Keer is gevestigd in basisschool de Keerkring. Het lokaal ligt naast de groepen 1 en 2 en beschikt over een aantrekkelijke aparte speelplaats.

De ingang van Pinokkio is te bereiken via de Groenstraat (rechts naast het schoolgebouw het pad volgen langs de school) of via de Kerkstraat (het voetpad volgen bij Kerkstraat 100 bij het zebrapad). De ingang aan de Kerkstraat is altijd geopend tijdens de openingstijden van het peutercenrum. De ingang aan de Groenstraat is tijdens studiedagen van de basisschool niet altijd geopend.

Bij Pinokkio is elke dag anders. Wel bieden de pegogisch medewerkers vaste, terugkerende onderdelen en verloopt elke ochtend in grote lijnen als volgt: er wordt samen gegeten, er worden liedjes gezongen, geknutseld en er wordt lekker bij mooi weer buiten gespeeld.

Een speciale buitenspeelplek
Samen met ouders en andere vrijwilligers is de betegelde buitenspeelplaats van de peuters omgetoverd in een groen peuterparadijsje. Er staan verschillende wilgenhutten waar de peuters zich in kunnen verstoppen. In het midden staat een mooie boom: een natuurlijke parasol met daaronder een loop- en ontdekpaadje. Met stammetjes is een kring gemaakt, waarop de kinderen kunnen zitten, maar waarop ze ook heel goed hun evenwicht kunnen oefenen. Aan de muur is een waterloopbaan gemaakt, waar er met water, maar ook met knikkers, zand, enzovoort geëxperimenteerd kan worden.

Kringactiviteit
Elk dagdeel is er een kringactiviteit. Er wordt gezongen, verteld en geluisterd. Op een speelse manier worden taal- en rekenvaardigheden gestimuleerd.
Bij slecht weer kunnen de peuters gebruikmaken van de kleutergymzaal.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier