Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Pinkeltje - Ulestraten

peuteropvang
adres
Kasteelstraat 22
6235 BP Ulestraten
LRK nr
134818374
openingstijden

maandag t/m donderdag van 8.30 - 12.30 uur

Peuteropvang Pinkeltje is gehuisvest in basisschool De Triangel in Ulestraten. De peuters hebben in de basisschool een prachtig groot lokaal op de eerste verdieping. Én ze mogen gebruikmaken van de speelplaats.

Twee jaar naar hartelust ongedwongen spelen
Bij Pinkeltje kan uw peuter twee jaar lang naar hartelust spelen en ravotten, kennismaken met andere kindjes en de wereld buiten het gezin ontdekken. De pedagogisch medewerkers zullen bovendien op speelse wijze werken aan de taal- en rekenontwikkeling van uw peuter.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?