Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Peuteropvang de Kluis - Geleen

peuteropvang
adres
Meeuwenlaan 4
6165 SW Geleen
LRK nr
221400217
openingstijden

maandag t/m donderdag 8.45 - 12.45 uur

Peuteropvang de Kluis is gevestigd in basisschool de Kluis. De peuters hebben een mooie ruimte, grenzend aan de groepen 1 en 2. Peuters en kleuters kunnen samen de themahoeken van school en de speelzaal gebruiken.

Elke dag een andere dag
Bij peuteropvang de Kluis hebben de kinderen volop mogelijkheden om te spelen, zingen, verhaaltjes lezen, knutselen, gymmen en zich te ontwikkelen. Elk dagdeel kent vast terugkerende onderdelen, maar er is ook veel diversiteit in de speel- en leermogelijkheden. Peuters kunnen ontdekken in de bouwhoek, de leeshoek, de huishoek, 't atelier. Natuurlijk kunnen ze ook met materialen aan tafeltjes werken.
De kringactiviteit, samen eten en een bekertje water of kinderthee drinken, vrij spelen en activiteiten doen we dagelijks samen én uiteraard lekker naar buiten als het kan! 

Doorstroom naar de basisschool
Veel peuters die de Kluis bezoeken, stromen door naar de basisschool in hetzelfde pand. Veel kinderen én opvoeders vinden dat prettig. Het geeft ze een vertrouwd gevoel.
Omdat de doorstroom op verschillende momenten plaatsvindt, zijn er geregeld nieuwe plaatsen in onze peuteropvang beschikbaar.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Interesse?
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
VVE Speelplezier
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?