Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Peuteropvang Aelse - Elsloo

peuteropvang
adres
Joannes Riviusstraat 4
6181 BT Elsloo
LRK nr
837492440
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

Peuteropvang Aelse (voorheen Pinkeltje en de paddestoel) is samen met het kinderdagverblijf én de naschoolse opvang van MIK onderdeel van Kindcentrum Aelse. Dat geeft uw peuter een vertrouwd gevoel als hij of zij op dit moment ook het kinderdagverblijf bezoekt of oudere broertjes of zusjes de buitenschoolse opvang of de basisschool bezoeken. Er wordt optimaal samengewerkt met met onze kindpartner Kindcentrum Aelse. Ideaal als u straks, als uw peuter vier jaar wordt, voor de basisschool in het kindcentrum kiest. Maar dat hoeft niet. U bent vrij om te kiezen.

Geen dagdeel hetzelfde
Het jonge team van deze peuteropvang geeft leiding aan twee groepen, die allebei over een mooi, ruim lokaal beschikken. Niet één dagdeel bij Peuteropvang Aelse verloopt hetzelfde. Uiteraard zijn er wel een aantal vast terugkerende onderdelen. Zo wordt elk dagdeel begonnen met een knutselactiviteit, wordt er samen fruit gegeten en gespeeld met zogenaamde ontwikkelingsmaterialen zoals lego of klei. Ook wordt er elk dagdeel gezongen en voorgelezen en is er uiteraard ruimte voor vrij spel.

Thema's
Er wordt gewerkt met thema's zoals bijvoorbeeld 'het verkeer', 'mijn lichaam' of 'de seizoenen'. Op het informatiebord kunt u lezen met welk thema er wordt gewerkt.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Onze locatie heeft een actieve oudercommissie.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?