Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Oos Heukske - Sint Geertruid

peuteropvang
adres
Schoolstraat 28
6265 AS Sint Geertruid
LRK nr
176399021
openingstijden

maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

Let op: wilt u opvang op donderdagochtend, dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planner kenbaar maken. Bij voldoende interesse kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.

Peuteropvang Oos Heukske is gelegen in een groene omgeving in de dorpse geborgenheid van Sint Geertruid en is gehuisvest in het gebouw van Basisschool Sint Gertrudis. Er is voldoende parkeergelegenheid; handig als u uw peuter komt brengen of halen.

Alle speelochtenden wordt er gewerkt met thema’s volgens het programma Speelplezier. De activiteitencommissie, bestaande uit ouders/verzorgers, organiseert daarnaast leuke activiteiten rondom feestthema’s zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen en Carnaval. Ook is er een jaarlijks terugkerend schoolreisje en wordt de laatste schooldag voor de zomervakantie gevierd. De verjaardag van uw peuter wordt natuurlijk ook uitbundig gevierd.

Lekker spelen
De speelzaal is ingericht in themahoeken: poppenhoek, leeshoek, themahoek, bouwhoek, enzovoort. Er is een grote hoeveelheid ontwikkelings- en spelmateriaal voorhanden. Er wordt geregeld geknutseld met allerlei verschillende materialen, passend bij het actuele thema van Speelplezier. 
De speelzaal heeft een grote buitenspeelplaats met speeltoestellen en een zandbak. Bij slecht weer spelen we in de aangrenzende peuter-kleutergymzaal, voorzien van speeltoestellen.  

Ouderparticipatie
In onze peuteropvang werken we graag samen met u als ouder/opvoeder. Als u het leuk vindt, kunt u een handje helpen als hulpouder. Heeft u interesse? Laat het de pedagogisch medewerker weten.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?