Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Olleke Bolleke - Rothem

peuteropvang
adres
Past. Geelenplein 2
6231 BP Rothem
LRK nr
491876269
openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 - 13.00 uur

Peuteropvang Olleke Bolleke is gevestigd in basisschool De Lindegaerd. Voor de deur is voldoende parkeermogelijkheden; ideaal als u op een regenachtige dag uw peuter met de auto brengt of haalt.

Vertrouwd
Bij Olleke Bolleke zijn elk dagdeel dezelfde pedagogisch medewerkers aanwezig. Dit geeft de peuter een vertrouwd gevoel. Met name de eerste weken is het bezoek aan de peuteropvang voor een 2-jarige immers elke keer weer spannend en enerverend. Samen kunt u bespreken hoe uw peuter het beste getroost of afgeleid wordt. Maar misschien is troosten helemaal niet nodig en voelt uw peuter zich al snel helemaal blij bij Olleke Bolleke.

Ravotten
Olleke Bolleke beschikt over een grote binnenruimte, waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten en zelfs fietsen. Ideaal als het regent of te koud is om buiten te spelen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?