Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Kerenshöfke - Stein

peuteropvang
adres
Langhaagweg 85
6171 BS Stein
LRK nr
211939511
openingstijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.15 - 12.15 uur

Peuteropvang Kerenshöfke is gehuisvest in basisschool Kerensheide. Ideaal als er een ouder broertje of zusje op deze basisschool zit en ook vertrouwd voor uw peuter, als hij of zij op 4-jarige leeftijd doorstroomt naar deze basisschool. Maar dat hoeft niet. U bent geheel vrij in het kiezen van een basisschool.

Samenwerken in groepjes
In het begin van de ochtend worden er vaak groepjes gevormd om het samenspelen met het creatieve speelgoed te stimuleren. Er wordt gepuzzeld, gebouwd, samen in de poppenhoek gespeeld of samen ‘thee gedronken’, terwijl een ander groepje op het een van de driewielers, loopfietsjes of ander rijdend speelgoed in de weer gaat.

Een mooi werkje
In de loop van de ochtend maken de peuters met behulp van een van jonge pedagogisch medewerkers een werkje van klei, met verf of andere knutselmaterialen. Natuurlijk mogen ze dit na afloop (als het droog is) mee naar huis nemen.

Buitenspelen
Als het weer het toelaat, wordt er ook elke ochtend buiten gespeeld in de heerlijke buitenruimte,. Hier kunnen de peuters volop ravotten, rennen en hun energie kwijt!

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE speelplezier
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?