Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Jip en Janneke - Munstergeleen

peuteropvang
adres
Burg. Smeetsstraat 3
6151 GM Munstergeleen
LRK nr
158308906
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.30 - 12.30 uur

contactpersonen

Planner Chantal Siebert: 0613120547 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Alexandra de la Roij.

Jip en Janneke beschikt over een mooie locatie met een aparte buitenruimte. Het peutercentrum is gehuisvest in de basisschool in Munstergeleen. Ideaal als u ervoor kiest om uw peuter straks, op 4-jarige leeftijd, door te laten stromen naar deze basisschool. Uiteraard bent u geheel vrij in uw keuze. 

Elke keer weer anders 
Bij Jip en Janneke zijn peuters welkom in één van de twee peutergroepen. De dagindeling van beide groepen is vrijwel gelijk. Echter niet alle dagdelen bij Jip en Janneke verlopen hetzelfde. Wel bieden de pedagogisch medewerkers vaste, terugkerende onderdelen en verloopt elke ochtend in grote lijnen als volgt: er wordt vrij gespeeld, samen gegeten, er worden liedjes gezongen, geknutseld en er wordt buiten heerlijk gespeeld.
De tweede groep maakt met name gebruik van een mooie, nieuw ingerichte ruimte die ook door de BSO wordt gebruikt.

Kringactiviteit
Elk dagdeel is er een kringactiviteit. En wordt er gezongen, verteld en geluisterd. Op een speelse manier worden taal˗ en rekenvaardigheden gestimuleerd.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk