Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Ieniemienie - Sittard

peuteropvang
adres
Romeinenstraat 30
6132 GN Sittard
LRK nr
140260407
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.30 - 12.30 uur

contactpersonen

Planner Chantal Siebert: 0613120547 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Marian Hambeukers.

Peutercentrum Ieniemienie is gelegen in Basisschool Lahrhof, aan de rand van de stad en op een steenworp afstand van de wijken Europapark en Haagsittardpark, dicht bij de grens met Duitsland.
Er zijn goede parkeermogelijkheden. Handig als u uw kind komt brengen en halen.

Bij Peutercentrum Ieniemienie hebben we twee groepen. Beide groepen werken nauw samen; ze zijn centraal in school tegenover elkaar gevestigd. Ook hebben de pedagogisch medewerkers veelvuldig contact met de leerkrachten van groep 1 en 2 van de basisschool. Dit maakt het voor u en uw kind laagdrempelig als uw kind de overstap naar groep 1 maakt.

Onze activiteiten
Iedere ochtend is anders, maar kent wel vast terugkerende onderdelen. De kinderen worden buiten verwelkomd door de pedagogisch medewerkers. Na uw vertrek gaan de kinderen naar binnen en ruimen zelf hun jas en tas op. Vervolgens gaan ze aan de slag met materialen uit de kasten, in de speelhoeken of knutselen.
Elke dag is er een kringactiviteit: vertellen, muziek luisteren, een versje of een boekje voorlezen. Meestal is er daarna tijd om even lekker buiten te spelen. En nadat we samen fruit hebben gegeten en een beker water of kinderthee hebben gedronken, is het speeltijd: binnen in de grote zaal fietsen, klimmen, glijden, gymen of een bewegings- en dansspelletje. Bij mooi weer gaan we natuurlijk nog een keer naar buiten. In de grote speeltuin of op de speelplaats kunnen de peuters lekker ravotten of met allerlei buitenmaterialen spelen, bijvoorbeeld in de zandbak.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om kennis te maken en u meer te vertellen over Ieniemienie.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk