Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Ieniemienie - Sittard

peuteropvang
adres
Romeinenstraat 30
6132 GN Sittard
telefoon
06 - 38 59 85 73
LRK nr
140260407
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.30 - 12.30 uur

Peutercentrum Ieniemienie is gelegen in basisschool Lahrhof, aan de rand van de stad en op steenworp afstand van de wijken Europapark en Haagsittardpark. En wellicht handig om te weten: er zijn goede parkeermogelijkheden. Handig als u uw kind komt brengen en halen.

Onze activiteiten
Elke ochtend en middag zijn anders, maar we hebben wel vast terugkerende onderdelen. Tijdens het inloopkwartiertje kunt u samen met uw kind een spelletje doen of een puzzel maken. Na uw vertrek gaan de kinderen aan de slag met materialen uit de kasten, in de speelhoeken of knutselen. Elke dag doen we ook een kringactiviteit: vertellen, muziek, een versje of een boekje voorlezen. Nadat we samen fruit hebben gegeten en een beker water of kinderthee hebben gedronken is het speeltijd: binnen in de grote zaal fietsen, klimmen, glijden, gym of een bewegings- en dansspelletje. Bij mooi weer gaan we natuurlijk naar buiten. In de grote speeltuin of op de speelplaats kunnen de peuters lekker ravotten of met allerlei buitenmaterialen spelen waaronder de zandbak.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Onze locatie heeft een actieve oudercommissie.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk