Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Eigenwijs - Geleen

peuteropvang
adres
Veermanstraat 9
6163 BR Geleen
LRK nr
212133585
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.15 - 12.15 uur

Op maandagochtend kunnen alleen peuters met een VVE-indicatie worden geplaatst. Alle overige dagen zijn kinderen met en kinderen zonder VVE-indicatie welkom.

Peuteropvang Eigenwijs is gevestigd in de basisschool. Ideaal als u ervoor kiest om uw peuter straks, op 4-jarige leeftijd, door te laten stromen naar deze basisschool. Uiteraard bent u geheel vrij in uw keuze. Ander voordeel van deze locatie: er zijn goede parkeermogelijkheden aanwezig. Handig om te weten als u uw peuter met de auto komt brengen en halen.

Twee jaar ongedwongen spelen
Het kiezen voor een basisschool is nog lang niet aan de orde. Eerst mag uw peuter nog twee jaar lang ongedwongen spelen, knutselen, ravotten, in de poppenhoek en met blokken spelen en samen met de andere peuters de wereld buiten het eigen gezin beetje bij beetje ontdekken.

Goed om te weten

  • Totdat we beginnen, vragen wij u samen met uw peuter in het eerste deel van de gang te wachten. 
  • Peuteropvang Eigenwijs maakt gebruik van de achteringang op het schoolplein (via de Brounsstraat). Daar bevindt zich ook de deurbel.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

 

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?