Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Dribbel - Geleen

peuteropvang
adres
Dahliastraat 4
6163 CH Geleen
LRK nr
172847321
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.45 - 12.45 uur

Peuteropvang Dribbel is gevestigd in basisschool 't Heuvelke. De grote en speels ingedeelde locatie biedt peuters volop de gelegenheid om samen te spelen, te knutselen, te zingen, te ravotten.

Elke keer weer anders
Uiteraard zijn er een aantal vaste elementen die elk dagdeel aan de orde komen: samen eten en samen buiten ravotten staan altijd op de agenda! Maar er is genoeg ruimte voor vrij spel. De pedagogisch medewerkers bieden de kinderen elke keer weer andere speel- en leermogelijkheden waaruit ze mogen kiezen: van kralenplanken, puzzels, kleurplaten en blokken om heerlijk binnen mee te spelen tot hoepels en bijvoorbeeld stoepkrijt waarmee de peuters naar hartelust buiten kunnen spelen. 

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?