Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

De Loft - Sittard

peuteropvang
adres
Berkenlaan 52
6133 WZ Sittard
LRK nr
770000034
openingstijden

maandag t/m donderdag van 8.30 tot 12.30 uur

Peuteropvang De Loft is gevestigd in Kindcentrum De Loft. Het mooie, lichte lokaal van de peuteropvang is direct naast de ingang gelegen en kenmerkt zich door een rustige kleurstelling en inrichting. Uiteraard ontbreekt een uitdagende eigen speelruimte buiten niet.

Vernieuwend 
De peuteropvang heeft een vernieuwende werkwijze. De peuters spelen namelijk al veel samen met de kleuters. Ook ruimtes worden gedeeld.
Samen met Kindcentrum De Loft, BSO De Loft en ons KDV De Loft vormen we een mooi nieuw kindcentrum in Sittard.

Doorstromen naar het basisonderwijs
Vanuit de peuteropvang kunnen peuters makkelijk doorstromen naar het basisonderwijs in KC De Loft. 

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?