Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

De Kleine Beer - Geleen

peuteropvang
adres
Molenstraat 42A (ingang Hegstraat 33)
6161 CV Geleen
LRK nr
233488030
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

De Kleine Beer is gevestigd in basisschool Sterrenrijk in het centrum van Geleen. Er wordt nauw samengewerkt met deze basisschool. Ideaal als u straks, als uw peuter 4 wordt, kiest voor basisschool Sterrenrijk. Uiteraard bent u geheel vrij in uw keuze.

Twee jaar ongedwongen spelen en spelenderwijs heel veel leren
Uw peuter kan bij ons twee jaar heerlijk ongedwongen spelen, knutselen, in de poppenhoek spelen, en nieuw speelgoed ontdekken. Vaste onderdelen van elk dagdeel zijn thematische (kring)activiteiten, gezellig samen eten en samen bewegen. Dat laatste is bij De Kleine Beer heel belangrijk: elk dagdeel maken we gebruik van de gymzaal of onze eigen buitenruimte om lekker te bewegen. 

Wij werken met thema’s uit de methode Uk & Puk. Onze pop Puk helpt peuters en medewerkers bij het spel en het spelenderwijs leren van nieuwe begrippen. Thema’s die in de loop van een jaar aan bod komen gaan o.a. over kleding, eten, ziek zijn en de seizoenen. Ook bij Sinterklaas, Kerstmis en Pasen staan wij stil. Onze locatie wordt elke keer passend aangekleed en de ouders ontvangen over elk thema een ouderbulletin. Leuk en goed om te weten wat wij doen, maar ook handig. U krijgt tips om thuis zelf met uw peuter met het thema aan de slag te gaan.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?