Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

De Den - Mheer

peuteropvang
adres
Burgemeester Beckersweg 45
6261 NX Mheer
LRK nr
199800273
openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

Let op: wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet geopend zijn, dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planner kenbaar maken. Bij voldoende interesse kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.

De peuteropvang is samen met de basisschool onderdeel van kindcentrum De Den. Alle peuters van Mheer, Noorbeek, Banholt en omstreken zijn welkom. De peuteropvang biedt een speelse en goede voorbereiding op het basisonderwijs.

Elke keer weer anders 
De opvang kent vaste, terugkerende onderdelen en verloopt elke ochtend in grote lijnen als volgt. Er wordt samen gegeten, er worden liedjes gezongen, geknutseld en er wordt - bij mooi weer buiten - heerlijk gespeeld.

Dagelijkse activiteiten
Bij De Den wordt gewerkt aan de hand van de thema’s van Speelplezier, zoals “ik voel me niet zo lekker” waarin het thema ziek zijn aan bod komt. Maar ook Rupsje Nooitgenoeg is een geliefd thema, waarbij bijvoorbeeld een uitstapje naar de plaatselijke supermarkt en boer georganiseerd wordt om de peuters nog meer te laten ontdekken rondom groente en fruit.

Elke ochtend is er een kringactiviteit. En wordt er gezongen, verteld en geluisterd. Op een speelse manier worden taal- en rekenvaardigheden gestimuleerd. De speelplezierthema’s staan hierbij centraal.

Peuteropvang De Den besteedt veel aandacht aan plaatselijke tradities. Ook hebben de pedagogisch medewerkers oog voor de seizoenen en de natuur.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?