Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO het Speelhotel - Geleen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Frans Halsstraat 1
6165 TV Geleen
LRK nr
128540199
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 - 8.30 uur en na schooltijd tot 18.00 uur.

Samenvoeging op andere locatie
Tijdens de zomervakantie is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opvang bij BSO de Kluis. Het adres is Meeuwenlaan 4 in Geleen.
Als u op woensdag gebruikmaakt van opvang, dan is uw kind welkom bij BSO Reuzepas. Het adres is Verdistraat 25 in Geleen.
Op beide locaties worden de BSO-groepen samengevoegd.

contactpersonen

Planner planning@mik-piwgroep.nl 
Locatiemanager 
Stefan Virdis (tijdelijk).

BSO het Speelhotel is – samen met de kinder- en peuteropvang – gevestigd in basisschool De Duizendpoot, onderdeel van stichting Kindante. Er is plek voor 22 kinderen van 4 tot 12 jaar, met uitbreiding naar 28 in combinatie met het gebruik van de hal.

Buitenaanbod
BSO het Speelhotel ligt in de buurt van het centrum van Geleen, het Daniker bos en een kinderboerderij. De naastgelegen speeltuin is toegankelijk via de poort. We bieden een veelzijdig aanbod aan buitenactiviteiten. Een divers team van pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat uw kind zich welkom en veilig voelt. 

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport