Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO het Speelhotel - Geleen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Frans Halsstraat 1
6165 TV Geleen
LRK nr
128540199
openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur
(op woensdag en vrijdag gaan kinderen naar BSO de Kluis)

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend, dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.

BSO het Speelhotel is – samen met de kinder- en peuteropvang – gevestigd in basisschool De Duizendpoot, onderdeel van stichting Kindante. Er is plek voor 22 kinderen van 4 tot 12 jaar, met uitbreiding naar 28 in combinatie met het gebruik van de hal.

Buitenaanbod
BSO het Speelhotel ligt in de buurt van het centrum van Geleen, het Daniker bos en een kinderboerderij. De naastgelegen speeltuin is toegankelijk via de poort. We bieden een veelzijdig aanbod aan buitenactiviteiten. Een divers team van pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat uw kind zich welkom en veilig voelt. 

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?