Bezig met laden...
Buiten­schoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO De Kluis - Geleen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Meeuwenlaan 4
6165 SW Geleen
telefoon
06 36 08 31 55
LRK nr
897816936
openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 - 8.30 uur en van 15.00 - 18.30 uur
woensdag van 7.00 - 8.30 uur en van 12.30 - 18.30 uur
vrijdag van 7.00 - 18.30 uur
In de vakanties van 7.00 - 18.30 uur.

BSO De Kluis is gevestigd in basisschool De Kluis in Geleen. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn welkom bij BSO De Kluis. De BSO beschikt over twee eigen ruimtes die speciaal voor de BSO zijn ingericht. Zowel de inrichting als het spelmateriaal zijn op de behoeftes van de kinderen afgestemd. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van verschillende ruimtes van de basisschool; de kinderen kunnen zich lekker uitleven in de gymzaal en buiten op de speelplaats.
Vaste pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen in de verschillende stamgroepen.  Voor uw kind en voor u wel zo vertrouwd.

De activiteiten sluiten aan bij de leeftijd van de kinderen. Spelen in de speelhoeken hoort daar natuurlijk ook bij.

In de zomervakantie plannen we grotere activiteiten zoals uitstapjes naar Steinerbos en de speeltuin, maar er worden ook leuke spellenmiddagen, sportdagen, enzovoort op het schoolplein georganiseerd.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. 
Onze locatie heeft samen met KDV De Kluis een actieve oudercommissie.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport