Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Kluis - Geleen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Meeuwenlaan 4
6165 SW Geleen
LRK nr
897816936
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.00 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur
tijdens vakanties van 7.00 - 18.30 uur

BSO de Kluis is gevestigd in basisschool De Kluis in Geleen. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn welkom bij BSO de Kluis. De BSO beschikt over twee eigen ruimtes die speciaal voor de BSO zijn ingericht. Zowel de inrichting als het spelmateriaal zijn op de behoeftes van de kinderen afgestemd. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van verschillende ruimtes van de basisschool; de kinderen kunnen zich lekker uitleven in de gymzaal en buiten op de speelplaats.
Vaste pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen in de verschillende stamgroepen.  Voor uw kind en voor u wel zo vertrouwd.

De activiteiten sluiten aan bij de leeftijd van de kinderen. Spelen in de speelhoeken hoort daar natuurlijk ook bij.

In de zomervakantie plannen we grotere activiteiten zoals uitstapjes naar Steinerbos en de speeltuin, maar er worden ook leuke spellenmiddagen, sportdagen, enzovoort op het schoolplein georganiseerd.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?