Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO Baeks Kompas Noord - Beek

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Minkenbergstraat 5
6191 BJ Beek
LRK nr
317797244
openingstijden

maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 7.00 - 8.30 uur
dinsdag- en donderdagmiddag van 14.45 - 18.30 uur

Samenvoeging op andere locatie(s)
De voorschoolse opvang op woensdag en vrijdag vindt plaats bij onze locatie BSO Baeks Kompas Zuid in Beek. Datzelfde geldt voor de naschoolse opvang op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag. 

De vakantie-opvang vindt in zijn geheel plaats bij BSO Baeks Kompas Zuid in Beek.

contactpersonen

Planner Susanne Muijtjens: 0683810597 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Ludo Marchal.

BSO Baeks Kompas Noord (voorheen BSO Catharina Labouré) in Beek is gevestigd in KC Baeks Kompas (locatie Catharina Labouré). Hier maken we gebruik van een knus lokaal met een heel eigen gezicht. Het lokaal heeft een huiselijke uitstraling dankzij de gezellige inrichting.

Buiten spelen
De BSO heeft het hele schoolplein ter beschikking. Zodra het weer het toelaat, spelen de kinderen lekker buiten. Het schoolplein heeft een mini veldje waar de kinderen kunnen voetballen. Er zijn meerdere klimtoestellen verspreid over het plein waarvan de BSO gebruik mag maken. En voor de dagen met mooi weer is er een grote zandbak om lekker in te spelen. Aan de zijkant van het schoolplein staan picknicktafels waar de BSO bij mooi weer kan lunchen.

Gymzaal
De gymzaal in de school mag door de BSO gebruikt worden en hier kunnen de kinderen naar hartenlust rennen, springen en spelen.

Podium school
De aula van school heeft een groot podium waar de BSO veel gebruik van maakt. Op het podium kunnen de kinderen dansen en toneelstukjes opvoeren.

Samenwerken
In vakanties wordt BSO Baeks Kompas Noord samengevoegd met BSO Baeks Kompas Zuid en BSO de Speelkring. De vakantie-opvang vindt altijd plaats bij BSO Baeks Kompas Zuid in Beek.

Fusie basisscholen in Beek
Per 1 augustus 2021 fuseren de twee basisscholen Sint Martinus en Catharina Labouré in Beek. De nieuwe naam is KC Baeks Kompas. De fusieschool blijft de komende jaren op de huidige twee locaties gehuisvest. Spelenderwijs biedt in beide scholen kinderopvang aan. We zijn ervan overtuigd dat school samen met de kinderopvang door de fusie beter kan inspelen op de ontwikkelingsbehoeften van de kinderen.

Per 1 augustus gaan de kinderen van de groepen 1 tot en met 5 naar de huidige locatie van Sint Martinus. Op deze locatie is onze BSO Baeks Kompas Zuid voor de kinderen van deze groepen gevestigd.
KDV Baeks Kompas (voorheen KDV Ubbeltje en Peuteropvang Baeks Kompas (voorheen ’t Eigenwijsje) blijven net als nu op deze locatie gevestigd.
Per 1 augustus gaan de kinderen van de groepen 6 tot en met 8 naar de huidige locatie van Catharina Labouré. Op deze locatie is onze BSO Baeks Kompas Noord voor de kinderen van deze groepen gehuisvest.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport