Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Biebelebons - Limbricht

peuteropvang
adres
Salviusstraat 2
6141 LK Limbricht
LRK nr
136339700
openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 - 12.00 uur

Peuteropvang Biebelebons is gevestigd bij basisschool De Lemborgh. De peuters maken hierdoor op een speelse manier kennis met 'de grote school'. Ideaal als u ervoor kiest om uw peuter straks, op 4-jarige leeftijd, door te laten stromen naar deze basisschool. Uiteraard bent u geheel vrij in uw keuze. 

Twee jaar naar hartelust ongedwongen spelen
Zo ver is het echter nog niet. Bij Biebelebons kan uw peuter twee jaar lang naar hartelust spelen, kennismaken met andere kindjes en de wereld buiten het gezin ontdekken. Als het weer het toelaat, ravotten de kleintjes lekker buiten. Bij slecht weer maken we gebruik van de gymzaal.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw peuter van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?