Bezig met laden...
Vrijblijvend aanmelden

Om u goed en snel van dienst te kunnen zijn, vragen we u een keuze te maken uit 'Bestaande klant’ of ‘Nieuwe klant’.

Bestaande klant
  • Het kind gaat naar een kinderopvanglocatie van Spelenderwijs (kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang).
  • Een ander kind uit uw gezin gaat naar één van de kinderopvanglocaties van Spelenderwijs (kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang).
  • Een kind uit uw gezin staat al op een wachtlijst voor plaatsing bij een kinderopvanglocatie van Spelenderwijs (kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang).
  • Uw kind gaat binnenkort vanuit een kinderdagverblijf of peuteropvanglocatie van Spelenderwijs naar school, en u wilt uw kind aanmelden voor buitenschoolse opvang. 
  • U gaat verhuizen en u wilt uw kind op een andere kinderopvanglocatie van Spelenderwijs aanmelden (kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang).
inschrijfformulier
Nieuwe klant

U wilt voor de eerste keer een kind uit uw gezin aanmelden voor kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang van Spelenderwijs.

Bij aanmelding kiest u de locatie die uw voorkeur heeft. Zijn ook andere locaties voor u een optie? Dan kunt u dit vermelden in het veld 'Opmerkingen' op de tweede pagina in het inschrijfformulier.

inschrijfformulier