Bezig met laden...

Pedagogisch medewerkers voor cluster Eijsden – Margraten

Jij kiest zelf hoeveel uur je wilt werken!

Voor verschillende locaties binnen de dorpskernen Mheer, Margraten, Eijsden, Gronsveld, Wijlre, Sint Geertruid en Cadier en Keer zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij hebben mogelijkheden binnen onze Peuteropvang locaties voor 2-4 jarigen in de ochtenden, BSO’s voor de 4-12 jarigen in de middagen en binnen onze Kinderdagverblijven voor de 0-4 jarigen. Kies je voor een van deze opvangvormen of wil je ze liever combineren? Dat is mogelijk! Werk je het liefst de ochtenden of juist de middagen, we horen het graag. Werken in de kinderopvang kent vele mogelijkheden die wij graag met jou bespreken! Werk je nog niet in de kinderopvang maar overweeg je de overstap? Dan nodigen wij je graag uit om op een van onze locaties de sfeer te komen proeven en kennis te maken zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wie ben jij?
Organiseer jij graag leuke activiteiten, ben je sportief of juist creatief? Misschien is theater wel helemaal je ding of ben je weg van role-playing games. Veel kwaliteiten die de kinderen op de BSO graag met jou ontdekken! Ook de peuters zijn gek op rollenspellen en mooie verhalen. Onze jongste kinderen worden natuurlijk blij van veel aandacht, kliederen met verf of bouwen in het zand. Uiteraard heb je oprechte interesse in kinderen, ouders, collega’s en partners binnen de kinderopvang en ben je van nature een teamplayer die goed kan samenwerken.

Wat neem je mee?
Een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang. Weet je dit niet zeker, doe dan de check hier:  https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang.  

Mocht je in het bezit zijn van een VVE diploma is dat zeker een pre!

Van ons krijg je…
Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling waarbij het aantal uren bespreekbaar is. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. De functie is ingedeeld in schaal 6 (min. € 2.177,- / max. € 2.964,- bruto). We hebben ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een tegemoetkoming in de reiskosten, voordelen bij (zorg)verzekeringen, korting op sportabonnementen en de mogelijkheid om deel te nemen aan scholingsactiviteiten.

Wie zijn wij?
Wij zijn MIK & PIW Groep. Een maatschappelijke organisatie, waar meer dan 950 collega's vanuit 6 verschillende stichtingen elke dag met hart en ziel werken binnen de kinderopvang en sociaal werk. Met als doel: het vergroten van de kanskracht van de samenleving van vandaag en morgen. Ook hebben wij blijvend aandacht voor elkaars persoonlijke en inhoudelijke groei. Onze stichtingen Partners in Welzijn, Ecsplore, Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Knooppunt Informele zorg zijn actief in het sociale domein. We doen dit samen met onze kinderopvangorganisaties MIK Kinderopvang en Spelenderwijs, waar de focus ligt op het bevorderen van een kansrijke start voor alle kinderen. Het bouwen, versterken en verbinden is onze kracht. Door het verbinden van kinderopvang en sociaal werk en door nauw samen te werken met verschillende (keten)partners. Met als kern de mensen uit de wijken en dorpen zelf, maar ook professionals uit onderwijs, Jeugdgezondheidszorg, gemeenten, zorg, woningcorporaties en kennisinstituten. Sámen realiseren wij sterkere wijken.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Stuur dan voor 5 augustus 2022 een motivatiebrief en CV naar astrid.vroemen@mik-piwgroep.nl. Reageren via WhatsApp is ook mogelijk. Stuur hiervoor een bericht naar locatiemanager Astrid Vroemen op 06-13914707. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 30 en 32! Mocht je verhinderd zijn, laat dit dan weten. Wij plannen dan samen met jou een nieuw gesprek in.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.