Bezig met laden...
07112023
Sinterklaas Voedselbankactie van start. Doet u mee?

Al meer dan 10 jaar zorgt de Voedselbank ervoor dat elk kind pakjesavond mag vieren mét een cadeautje van Sinterklaas. MIK & PIW Groep neemt ook jaarlijks deel aan de Sinterklaas Voedselbankactie. Spelenderwijs en MIK doen daarom aan u de oproep om een steentje bij te dragen indien mogelijk. Elk speelgoed is ontzettend welkom, klein of groot.

Sinterklaas heeft de afgelopen jaren op verschillende manieren de huizen van veel kinderen weten te vinden. Het is hartverwarmend dat deze inzamelingsactie voor zoveel mensen een traditie is geworden. Helaas zijn er nog altijd kinderen bij wie Sinterklaas nog nooit is geweest of de komst van Sinterklaas geen jaarlijkse traditie is.

Uitdeelpunten van de Voedselbank
Wij willen samen met u ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk kinderen pakjesavond kunnen laten vieren. Wilt u (weer) deelnemen? Dan ontvangen de Voedselbanklocaties tussen 6 en 29 november graag uw speelgoed. De openingstijden en adressen van de uitdeelpunten staan vermeld op de website van Voedselbank Zuid-Limburg. De Voedselbanken delen de cadeautjes rond Sinterklaas aan de kinderen uit.

Alvast hartelijk dank! Met uw deelname aan deze actie zorgt u ervoor dat kinderen, voor wie dit niet vanzelfsprekend is, een fijn Sinterklaasfeest mogen vieren.