Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

't Hummelhöfke - Oirsbeek

peuteropvang
adres
In de Pollack 2
6438 GG Oirsbeek
LRK nr
879844759
openingstijden

maandag- t/m vrijdagochtend van 8.15 - 12.15 uur
maandag- en donderdagmiddag van 13.00 - 16.15 uur

Peuteropvang ‘t Hummelhöfke, gelegen in de basisschool en naast het kinderdagverblijf van Humankind, beschikt over een goede parkeervoorziening. Ideaal als u op een regenachtige dag uw peuter met de auto wilt brengen en halen.

Twee kringactiviteiten per dagdeel 
De pedagogisch medewerkers geven de kinderen veel ruimte voor vrij spel én vragen de kinderen twee keer per dag om mee te doen aan een kringactiviteit. Tijdens deze kringactiviteit wordt, aan de hand van een wisselend thema, veel aandacht besteed aan taalontwikkeling door het uitbreiden van de woordenschat: er worden versjes geleerd, liedjes gezongen en er wordt interactief voorgelezen. Ook beginnende rekenontwikkeling komt aan de orde tijdens de kringactiviteit.

Een goede basis
Ook individueel worden de peuters geprikkeld om met taal bezig te zijn. Door deze extra aandacht willen de medewerkers, samen met de ouders en de basisschool, ervoor zorgen dat het kind een goede basis meekrijgt voor de verdere schoolloopbaan.

Wisselende thema's  
Bij peuteropvang ’t Hummelhöfke wordt gewerkt met vierwekelijkse thema's die aansluiten bij het methoden van de basisschool. Afhankelijk van het thema vinden er allerlei activiteiten plaats zoals een herfstwandeling, pepernoten bakken of een uitstapje naar de plaatselijke bakker.

Buitenspelen
Als het weer het toelaat spelen de peuters elk dagdeel een half uurtje buiten; bij slecht weer wordt er gebruik gemaakt van de gymzaal van de basisschool.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?