Bezig met laden...
Kinderdagverblijven
Op een locatie bij u in de buurt

KDV Reuzepas - Geleen

kinderdagverblijf (kdv)
adres
Verdistraat 25
6164 CK Geleen
LRK nr
104465785
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 - 18.00 uur
Bij voldoende belangstelling is opvang beschikbaar vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur.

Kinderopvang Reuzepas is gevestigd in het IKC Reuzepas in Geleen. Het IKC Reuzepas is een prachtig, nieuw gebouw, waarin o.a.de volgende faciliteiten gehuisvest zijn: peuteropvang, logopedie, ergotherapie en huiswerkbegeleiding. De kinderopvang bestaat uit een Buitenschoolse Opvang en een Kinderdagverblijf. Doordat alles zich in hetzelfde gebouw bevindt, is er een nauwe samenwerking. Opvang op maat is het streven.

Spelend leren bij KDV Reuzepas
KDV Reuzepas biedt opvang aan kinderen, in een zogenoemde verticale groep, van 0 tot 4 jaar. Aan de hand van de methode Speelplezier wordt o.a. de taalvaardigheid van de kinderen optimaal gestimuleerd. Ook is het belangrijk dat uw kind heerlijk kan spelen, ravotten en leert van andere kinderen. De pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een dagprogramma waarin allerlei activiteiten worden aangeboden en alle ontwikkelingsgebieden van uw kind worden gestimuleerd. Voor baby’s geldt dat het ritme van thuis wordt aangehouden.
Ook beschikt KDV Reuzepas over een mooie buitenruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en rennen. De buitenruimte heeft een speciale babyhoek, waar de allerkleinsten op een zachte ondergrond veilig en afgeschermd van de rondrennende peuters kunnen spelen.

Ideeën zijn welkom
In overleg met u zorgen de vaste pedagogisch medewerkers ervoor dat uw kind zich welkom en veilig voelt. Mocht u zelf nog ideeën hebben... alle ideeën zijn welkom.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?