Bezig met laden...
Kinderdagverblijven
Op een locatie bij u in de buurt

KDV Ondersteboven - Moorveld

kinderdagverblijf (kdv)
adres
Hagendoornweg 2
6237 NP Moorveld
LRK nr
502980783
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 - 18.00 uur

Kinderopvang Ondersteboven is gevestigd in basisschool Ondersteboven, onderdeel van Innovo. Ze hebben een zogenoemde verticale groep voor 0 tot 4 jaar. Er is plek voor 16 kinderen. KDV Ondersteboven is geen VVE-locatie maar biedt toch het programma van Speelplezier aan de peuters. Door middel van begeleid spel leert het kind nieuwe technieken, materialen en vaardigheden op het gebied van taal-, spel-, sociale en emotionele ontwikkeling. In de basisschool zit ook Peuteropvang Pinokkio en de BSO.

Buitenplezier
Onze energieke pedagogisch medewerkers zorgen voor veel plezier. We spelen graag buiten, als het weer het toelaat: in de zandbak, fietsen, steppen of zelfs waterspellen bij goed weer. Na een kleine wandeling zijn we in het bos.

Doorstroom naar de basisschool
Veel kinderen die KDV Ondersteboven bezoeken, stromen door naar de basisschool in hetzelfde gebouw. Dit is prettig, voor de kinderen en de opvoeders. Het geeft ze een vertrouwd gevoel. 
Omdat de doorstroom op verschillende momenten plaats vindt, zijn er geregeld nieuwe plaatsen beschikbaar. Informeer naar de plaatsingsmogelijkheden bij een van de medewerkers.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?