Bezig met laden...
Kinderdagverblijven
Op een locatie bij u in de buurt

KDV KinderCentrum Mergelland - Cadier en Keer

kinderdagverblijf (kdv)
adres
Groenstraat 17a
6267 EM Cadier en Keer
LRK nr
155825070
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 - 18.00 uur

Het kinderdagverblijf is gevestigd in een prachtig pand, de voormalige kerk, in een mooie landelijke omgeving. 
Het motto van KDV KinderCentrum Mergelland is kleinschaligheid. We vinden persoonlijk contact met iedereen van groot belang, met de kinderen, hun opvoeders en onze kindpartners. Daarom is er een intensieve samenwerking met basisschool De Keerkring, BSO KinderCentrum Mergelland en met peuteropvang Pinokkio. 

Persoonlijke ontwikkeling
Ieder kind is uniek, heeft eigen behoeftes en kent een persoonlijke ontwikkeling. Uitgangspunt van ons dagelijks werk is het stimuleren van de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingen. Daarom bieden we niet alleen opvang, maar vooral ook een omgeving waar kinderen elke dag iets kunnen leren. Samen spelen, uitdagende activiteiten, ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, creatieve bezigheden, en samen eten en drinken hebben grote aandacht. Heerlijk ontspannen en heel veel plezier beleven tijdens de vakanties; het kan allemaal bij ons KDV.

Thema's en activiteiten
Bij KDV KinderCentrum Mergelland werken we met vaste thema’s zoals herfst, Sinterklaas, winter, kerst en Pasen. In het kader van deze thema’s vinden allerlei leuke, leerzame en uitdagende activiteiten plaats.
De pedagogisch medewerkers zorgen voor afwisseling in een huiselijke sfeer. Maar de activiteiten vinden niet alleen binnen plaats. De kinderen kunnen op de grote buitenruimte naar hartenlust rennen, springen, fietsen en ontdekken.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. 
Onze locatie heeft, samen met BSO KinderCentrum Mergelland, een actieve oudercommissie.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?