Bezig met laden...
Kinderdagverblijven
Op een locatie bij u in de buurt

KDV Kidts - Schinnen

kinderdagverblijf (kdv)
adres
Breinder 3C
6365 CX Schinnen
LRK nr
286142004
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.00 - 18.00 uur

Samenvoeging op andere locatie
Tijdens de zomervakantie is er op maandag, dinsdag en donderdag opvang bij KDV de Duizendkidts. Het adres is Frans Halsstraat 1 in Geleen.
Als u op woensdag en/of vrijdag gebruikmaakt van opvang, dan is uw kind welkom bij KDV de Kluis. Het adres is Meeuwenlaan 4 in Geleen.
Beide KDV’s beschikken over een eigen ruimte.

contactpersonen

Planner planning@mik-piwgroep.nl 
Locatiemanager 
Jozef Reijnders.

Kinderopvang Kidts is gelegen in het mooie Schinnen. De locatie heeft twee groepen: een zogenoemde verticale groep voor 0 tot 4 jaar (max. 16 kinderen) en een peutergroep voor 2 tot 4 jaar (max. 8 kinderen). In de KDV en peutergroep wordt gewerkt met het VVE-programma Speelplezier. De peuters zijn spelenderwijs bezig met ontwikkelingsstimulerende activiteiten; voor de kleintjes zijn deze activiteiten aangepast naar leeftijd.

Binnen én buiten
De groepen zijn verdeeld over twee ruimtes, waar de kinderen leeftijdsgericht kunnen spelen en leren. Het is een ruime accommodatie, vlakbij de afrit van de snelweg. KDV Kidts ligt in de buurt van de stroopfabriek, naast de chocoladefabriek Geruba. Op een mooie dag wandelen we naar de vijver, kunnen we uitrusten bij brasserie de Muldermolen of naar de buurtspeeltuin gaan. Onze energieke pedagogisch medewerkers zorgen voor veel speelplezier.

Oudercommissie
Wij vinden een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. KDV Kidts heeft een actieve oudercommissie.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport