Bezig met laden...
Kinderdagverblijven
Op een locatie bij u in de buurt

KDV Kidts - Schinnen

kinderdagverblijf (kdv)
adres
Breinder 3C
6365 CX Schinnen
LRK nr
286142004
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 - 18.00 uur

Kinderopvang Kidts is gelegen in het mooie Schinnen. De locatie heeft twee groepen: een zogenoemde verticale groep voor 0 tot 4 jaar (max. 16 kinderen) en een peutergroep voor 2 tot 4 jaar (max. 8 kinderen). In de KDV en peutergroep wordt gewerkt met het VVE-programma Speelplezier. De peuters zijn spelenderwijs bezig met ontwikkelingsstimulerende activiteiten; voor de kleintjes zijn deze activiteiten aangepast naar leeftijd.

Binnen én buiten
De groepen zijn verdeeld over twee ruimtes, waar de kinderen leeftijdsgericht kunnen spelen en leren. Het is een ruime accommodatie, vlakbij de afrit van de snelweg. KDV Kidts ligt in de buurt van de stroopfabriek, naast de chocoladefabriek Geruba. Op een mooie dag wandelen we naar de vijver, kunnen we uitrusten bij brasserie de Muldermolen of naar de buurtspeeltuin gaan. Onze energieke pedagogisch medewerkers zorgen voor veel speelplezier.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?