Bezig met laden...
Kinderdagverblijven
Op een locatie bij u in de buurt

KDV Kidts op de Berg - Berg a/d Maas

kinderdagverblijf (kdv)
adres
Kerkstraat 19
6129 BN Berg a/d Maas
LRK nr
195005892
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.00 - 18.00 uur

Samenvoeging op andere locatie
De opvang tijdens de zomervakantie vindt in zijn geheel plaats bij KDV Aelse in Elsoo, Joannes Rivusstraat 4. 

contactpersonen

Planner planning@mik-piwgroep.nl 
Locatiemanager 
Cindy Westhovens.

Kinderopvang Kidts op de Berg is gevestigd in basisschool de Avonturijn, onderdeel van stichting Kindante. Er zijn twee groepen: een zogenoemde verticale groep voor 0 tot 4 jaar en een peutergroep voor 2 tot 4 jaar. Beide groepen bestaan uit maximaal 16 kinderen. In de KDV en peutergroep wordt gewerkt met het VVE-programma Speelplezier. De peuters zijn spelenderwijs bezig met ontwikkelingsstimulerende activiteiten; voor de kleintjes zijn deze activiteiten aangepast naar leeftijd. In de basisschool zit ook de BSO.

Samenwerking met de basisschool
Een groot team van pedagogisch medewerkers, zowel inzetbaar bij KDV als BSO, zorgt er dagelijks voor dat uw kind met plezier naar de kinder- of peuteropvang komt. Onze locatie ligt dichtbij het veer tussen Berg aan de Maas en Meeswijk waar we op een gezellig terrasje kunnen uitrusten tijdens een wandeling. We hebben ook een fijne samenwerking met de school: de peuters gaan een vaste ochtend naar de kleuterklas. Daarnaast organiseren we bijvoorbeeld samen teamuitjes en het sinterklaas- en kerstfeest. 

Doorstroom naar de basisschool
Veel kinderen die KDV Kidts op de Berg bezoeken, stromen door naar de basisschool in hetzelfde gebouw. Dit is prettig, voor de kinderen en de opvoeders. Het geeft ze een vertrouwd gevoel. 
Omdat de doorstroom op verschillende momenten plaats vindt, zijn er geregeld nieuwe plaatsen beschikbaar. Informeer naar de plaatsingsmogelijkheden bij een van de medewerkers.

Oudercommissie
Wij vinden een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Onze locatie heeft samen met BSO De Avonturijn een actieve oudercommissie.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport