Bezig met laden...
Kinderdagverblijven
Op een locatie bij u in de buurt

KDV de Kluis - Geleen

kinderdagverblijf (kdv)
adres
Meeuwenlaan 4
6165 SW Geleen
LRK nr
221400217
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 - 18.00 uur
de peuteropvang in de ochtend: maandag t/m donderdag van 8.45 - 12.45 uur

Bij voldoende belangstelling is opvang beschikbaar vanaf 7 uur en tot 18.30 uur.

contactpersonen

Planner KDV Tanja van Bakel: 0651793586 of stuur een e-mail.
Planner Peuteropvang Chantal Siebert: 0613120547 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Stefan Virdis.

Het is mogelijk om peuteropvang te combineren met opvang in het KDV. Onze planners bespreken graag de mogelijkheden met u.

Kinderdagverblijf de Kluis is gevestigd in basisschool De Kluis in Geleen. De locatie is toegankelijk via de ingang op het schoolplein (waar ook de kleuters naar binnen gaan).

KDV de Kluis biedt opvang voor baby's en peuters aan in aparte groepen. In de babygroep zijn kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar welkom; opvang in de twee peutergroepen is voor peuters van 2 tot 4 jaar. Een van de peutergroepen biedt alleen opvang in de ochtend: uw kind is in deze groep welkom voor peuteropvang.
De kinderen zijn ingedeeld in vaste stamgroepen en alle groepen worden begeleid door vaste pedagogisch medewerkers. Wel zo fijn dat u en uw kind altijd dezelfde gezichten zien.

Alle groepen zijn gezellig en uitdagend ingericht op leeftijd. Er wordt gewerkt met speelhoeken die passend bij elk thema worden aangekleed. In de peutergroep wordt gewerkt met het VVE-programma Speelplezier.

Bij KDV de Kluis kunnen alle kinderen, spelen, zingen, verhaaltjes lezen, knutselen, gymmen en buiten spelen. Wat de kinderen het leukste vinden, is wandelen met de grote Kiddy Bus. Ook brengen ze vaak een bezoek aan Kinderboerderij Daniken.

Doorstroom naar de basisschool
Veel kinderen die KDV de Kluis of de peuteropvang bezoeken, stromen door naar de basisschool in hetzelfde gebouw. Veel kinderen én opvoeders vinden dat prettig. Het geeft ze een vertrouwd gevoel.
Omdat de doorstroom op verschillende momenten plaats vindt, zijn er geregeld nieuwe plaatsen beschikbaar. Informeer naar de plaatsingsmogelijkheden bij een van de medewerkers.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport