Bezig met laden...
Kinderdagverblijven
Op een locatie bij u in de buurt

KDV Bim Bam - Margraten

kinderdagverblijf (kdv)
adres
President Kennedystraat 5
6269 CA Margraten
LRK nr
136467568
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur

Kinderdagverblijf Bim Bam is een kleinschalige locatie met 16 kindplaatsen. De kinderen worden opgevangen in een zogenoemde verticale groep van 0-4 jaar. Basisschool Maurice Roos ligt vlakbij, alsook BSO Margraten en Peuteropvang Humpie Dumpie. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. 

Een fijne plek
KDV Bim Bam is gelegen in het oude centrum van Margraten. Achter de voormalige pastorie biedt de voormalige verenigingsruimte een heerlijk rustige plek. In de groepsruimte zijn de oude mergelmuren niet bekleed; deze geven de groepsruimte een fijne sfeer. Er is een gevarieerd aanbod in (spel)materiaal. De pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een dagprogramma waarbij de ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd, en wordt aangepast aan zijn of haar niveau. Voor baby's geldt dat het dagritme van thuis wordt aangehouden. 

Veel mogelijkheden buiten
De buitenruimte is heerlijk beschut door een overkapping. De kinderen kunnen in de schaduw spelen en zelfs buiten ravotten als het regent. Ze kunnen fietsen, met (skippy)ballen spelen, stoepkrijten of even zitten op het bankje en kijken naar andere spelende kinderen. Ook de allerkleinsten gaan gezellig mee naar buiten.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.


tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?