Bezig met laden...
Kinderdagverblijven
Op een locatie bij u in de buurt

KDV Baeks Kompas - Beek

kinderdagverblijf (kdv)
adres
Op de Windhaspel 4a
6191 LC Beek
LRK nr
871660878
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 - 18.00 uur
Bij voldoende belangstelling is opvang beschikbaar vanaf 7.00 uur.

KDV Baeks Kompas (voorheen Ubbeltje) is gevestigd in KC Baeks Kompas (locatie St. Martinus) in Beek. KDV Baeks Kompas biedt opvang voor baby's en peuters van 0 tot 4 jaar aan. Er zijn in totaal drie groepen: twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Veilig en vertrouwd
De kinderen zijn ingedeeld in vaste stamgroepen en alle groepen worden begeleid door vaste pedagogisch medewerkers. Wel zo fijn dat u en uw kind altijd dezelfde gezichten zien.

Binnen én buiten
De groepsruimten stralen rust en overzicht uit. Er zijn herkenbare speelhoeken en er is een afgescheiden deel speciaal voor de baby's. Hier kunnen de allerkleinsten ongestoord rusten, bewegen en ontdekken.
De speelhoeken voor de oudere kinderen zijn ingericht op het stimuleren van de verschillende ontwikkelingsgebieden.

Elke dag spelen de kinderen buiten, mits het weer dat toelaat. Er zijn volop mogelijkheden tot bewegings- en ontdekkingsspel in de grote buitenspeelruimte. Zo is er een zandbank, natuurbelevingstuin, een echte ‘racebaan’ en veel vrije speelruimte. Ook kunnen de kinderen gebruikmaken van allerlei driewielers, fietsen, tractoren, enzovoort.

Activiteiten
Bij KDV Baeks Kompas kunnen alle kinderen zichzelf zijn en is er ruimte voor eigenheid. Ze mogen vrij spelen, zingen, verhaaltjes lezen, knutselen, gymmen en veel buiten spelen. Wel kennen de dagen een vast dagprogramma. Dat biedt de kinderen vertrouwen en houvast. 

Doorstroom naar de basisschool
Veel kinderen die KDV Baeks Kompas bezoeken stromen door naar de basisschool in hetzelfde gebouw. Dit is prettig, voor de kinderen en de opvoeders, het geeft ze een vertrouwd gevoel.
Omdat de doorstroom op verschillende momenten plaats vindt, zijn er geregeld nieuwe plaatsen beschikbaar. Informeer naar de plaatsingsmogelijkheden bij een van de medewerkers.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?