Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Het Peutersoosje - Schinnen

peuteropvang
adres
Oude Markt 14
6365 CJ Schinnen
LRK nr
390939067
openingstijden

dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30-13.30 uur

Peuteropvang 
Het Peutersoosje is gevestigd in basisschool St.Dionysius. Ideaal voor uw peuter om al een beetje kennis te maken met 'de grote school'. Het geeft uw peuter een mooie start als hij of zij straks op 4-jarige leeftijd doorstroomt naar deze basisschool. Maar dat is zeker geen verplichting. U bent vrij om te kiezen. Wellicht praktisch om te weten is dat er goede parkeermogelijkheden zijn bij de locatie.

Fijn ongedwongen spelen
Maar eerst mag uw peuter nog twee jaar heerlijk ongedwongen ravotten, spelen in de huishoek, nieuw speelgoed ontdekken en knutselen in de mooie grote ruimte van onze peuteropvang. Ook gaan we naar de gymzaal en halen we een frisse neus op het schoolplein. 

Kringgesprek
Elk dagdeel bij Het Peutersoosje begint met een openingslied en het benoemen van de namen van de peuters. Samen zitten, vertellen over thuis, de vakantie, opa of oma, de aanstaande verjaardag of het thema waar we op dat moment mee werken. Luisteren naar de pedagogisch medewerker, naar de andere kindjes en oefenen met wachten op je beurt. Best moeilijk en een bijzonder begin van de ochtend. Het kringgesprek wordt afgesloten met het herhalen van de woorden waar we die week mee oefenen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?