Bezig met laden...
Peuter­opvang
dichtbij u in de buurt

Het Peutersoosje - Schinnen

peuteropvang
adres
Oude Markt 14
6365 CJ Schinnen
LRK nr
390939067
openingstijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

Peuteropvang Het Peutersoosje is gevestigd in de basisschool. Ideaal voor uw peuter om al een beetje kennis te maken met 'de grote school'. Het geeft uw peuter een mooie start als hij of zij straks op 4-jarige leeftijd doorstroomt naar deze basisschool. Maar dat is zeker geen verplichting. U bent vrij om te kiezen. Wellicht praktisch om te weten is dat er goede parkeermogelijkheden zijn bij locatie.

Fijn ongedwongen spelen
Maar eerst mag uw peuter nog twee jaar heerlijk ongedwongen spelen, knutselen, in de poppenhoek spelen, nieuw speelgoed ontdekken en ravotten in dit mooie, grote peutercentrum.

Kringgesprek
Elk dagdeel bij Het Peutersoosje wordt begonnen met een kringgesprek. Samen zitten, vertellen over thuis, de vakantie, opa of oma, de aanstaande verjaardag of bijvoorbeeld een thema. Luisteren naar de pedagogisch medewerker en ook naar de andere kindjes. Terwijl ze op hun stoeltjes moeten blijven zitten. Best moeilijk. Een bijzonder begin van de ochtend. Het kringgesprek wordt afgesloten met een openingslied, waarna de peuters vrij mogen spelen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
VVE Uk & Puk
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?