Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO Sterrenrijk - Geleen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Molenstraat 42A (ingang Hegstraat 33)
6161 BC Geleen
LRK nr
924509909
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur

Buitenschoolse opvang Sterrenrijk is, samen met o.a. de peuteropvang, gevestigd in Basisschool Sterrenrijk. Doordat alles zich in hetzelfde gebouw bevindt, is er een nauwe samenwerking en opvang op maat mogelijk.

Bij de VSO, NSO en BSO worden kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar buiten schooltijden opgevangen in een knusse, huiselijke ruimte in het gebouw. Natuurlijk worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. BSO Sterrenrijk beschikt over een gymzaal en een grote buitenspeelplaats. Fijn voor de kinderen om energie kwijt te raken, terwijl de motoriek gestimuleerd wordt.
Tijdens de vakanties maken we regelmatig uitstapjes en zijn we veel buiten te vinden.

Er werken vaste pedagogisch medewerkers bij Sterrenrijk. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw kind zich welkom en veilig voelt. Kom gerust eens binnenlopen en een kijkje nemen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?