Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO Ondersteboven - Moorveld

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Hagendoornweg 2
6237 NP Moorveld
LRK nr
696641203
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur

BSO Ondersteboven is – samen met de kinder- en peuteropvang – gevestigd in basisschool Ondersteboven, onderdeel van Innovo. Er is plek voor 20 kinderen van 4 tot 12 jaar.

Buitenaanbod
Onze energieke pedagogisch medewerkers zorgen voor veel plezier. We spelen graag buiten, als het weer het toelaat: in de zandbak, fietsen, steppen of zelfs waterspellen bij goed weer. Na een kleine wandeling zijn we in het bos.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?