Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO Gronsveld - Gronsveld

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Gronsvelderkerkplein 8
6247 CM Gronsveld
LRK nr
132944923
openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 - 8.30 uur en van 15.00 - 18.30 uur
woensdag van 12.30 - 18.30 uur en vrijdag van 15.00 - 18.30 uur
vakantie- en studiedagen van 7.30 - 18.30 uur

Samenvoeging op andere locatie(s)
De vakantie-opvang vindt in zijn geheel plaats bij BSO Margraten. Ook tijdens studiedagen die samenvallen vindt opvang plaats bij BSO Margraten.

contactpersonen

Planner Sabine Roelofsma: 0651442182 of stuur een e-mail.
Locatiemanager Astrid Vroemen.

BSO Gronsveld is, net zoals ons peutercentrum 't Huëpke en de basisschool, gevestigd in MFA Ién de Bleuj.
Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen er voor en na school en tijdens vakantie- en studiedagen naar hartenlust spelen en ontspannen. Het buitenterrein is groot én uitdagend voor alle leeftijden. Bij de BSO is er ook tijd om nieuwe dingen te ontdekken, buiten en binnen. Alleen spelen kan, maar natuurlijk ook samen met andere kinderen, vriendjes en vriendinnetjes. 

Wensen en ideeën van kinderen zijn belangrijk
BSO is een vrijetijdsbeleving. De kinderen hebben inspraak in de activiteiten en de invulling van thema’s. Samen met hen wordt onderzocht wat hun interesses en voorkeuren zijn. Welk speelgoed vinden ze leuk en wat missen ze bijvoorbeeld nog? Daarnaast biedt de pedagogisch medewerker nieuwe ideeën of materialen aan ter inspiratie.
Veel buiten spelen, bewegen en ontdekken vinden we belangrijk en stimuleren we daarom. Kinderen inspireren elkaar tot nieuw spel en nieuwe uitdagingen. Zo wordt vrije tijd en ontspanning bij BSO Gronsveld zeer waardevol voor de ontwikkeling van elk schoolgaand kind.

Spelenderwijs vindt het belangrijk dat er vaste pedagogisch medewerkers zijn; een voorwaarde om een vertrouwde omgeving voor de kinderen én hun opvoeders te bieden.

Bent u op zoek naar opvang voor uw kind buiten de tijden dat het naar de basisschool gaat? Kom dan een keer samen met uw kind een kijkje nemen en kennis maken. U bent van harte welkom.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen.
Onze locatie heeft samen met peutercentrum 't Huëpke een actieve oudercommissie.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
wijzigingen doorgeven
GGD-inspectierapport