Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO Eigen-Wijs - Spaubeek

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Musschenberg 26C
6176 BD Spaubeek
LRK nr
924024112
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.00 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur

BSO Eigen-Wijs is samen met ons KDV en de basisschool gevestigd in de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) in Spaubeek. Nauwe samenwerking staat hoog in het vaandel en samen streven we naar een IKC waar het welbevinden van het kind centraal staat. Bij BSO Eigen-wijs worden kinderen opgevangen in de centrale ruimte van het Kindcentrum. Hier eten we een gezond tussendoortje als de kinderen uit school komen en is er tijd om samen de dag door te nemen en te bespreken welke activiteit we gaan doen die dag.

Betrokken en kundig
De zeer betrokken en kundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat alle kinderen zich thuis voelen bij BSO Eigen-Wijs.

Gezonde voeding
Wij zijn een gezonde kinderopvanglocatie. De kinderen eten fruit en groenten als tussendoortjes en drinken water. Rond 16.30 uur krijgen de kinderen een cracker of rijstwafel. Tussen de middag in vakanties eten we een bruine boterham met beleg als kaas, ham en kip. Er is een zogenaamde dagkeuze waarbij één boterham belegd mag worden met bijvoorbeeld pindakaas of stroop. Tijdens de lunch krijgen de kinderen melk of water.
Soms wordt er een uitzondering gemaakt, zoals met Kerst en Sinterklaas, maar standaard bieden wij de voeding aan zoals eerder beschreven. Wij leveren hiermee een bijdrage aan het stimuleren van een gezond eetpatroon van de kinderen.

Gymzaal
Direct naast de BSO is er een grote inpandige gymzaal waar we vaak te vinden zijn. Of het nu gaat om voetballen, klimmen of lekker ravotten: alles is mogelijk.

Buiten spelen
Naast het gebouw van de BMV liggen de voetbalvelden van V.V. Spaubeek. Hier mogen we tijdens BSO-tijd gebruik van maken. We voetballen niet alleen, maar doen ook spellen zoals tikkertje. De kinderen hebben hier de ruimte om zich naar hartelust uit te leven.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?