Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO De Vrijbuiters - Puth

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Kerkweg 64
6155 KN Puth
LRK nr
975911004
openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.30 uur

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend, dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.

Bij onze BSO in Puth zijn kinderen van 4 tot en met 12 jaar van harte welkom. De BSO, op loopafstand van de basisschool in Puth, heeft een grote groepsruimte, een knutselruimte, een chillruimte en een grote zolderverdieping. 
In de groepsruimte staan grotere tafels waaraan we eten knutselen en spelletjes doen. De ruimte is verder verdeeld in verschillende hoeken, met een keuken voor leuke en lekkere kook- en bakactiviteiten, een eet/werkhoek waar de kinderen spelen, bouwen, lezen of gewoon even lekker. In de chillruimte  staat een grote bank om op te hangen. Op de ruime zolderverdieping zijn ook verschillende leuke hoeken ingericht.

Aanbod
De pedagogisch medewerkers werken met een vast dagschema. De dagindeling is een leidraad en geeft de kinderen houvast en structuur. In het belang van het kind kan hiervan worden afgeweken, bijvoorbeeld bij een verjaardag of een afscheid. Ons activiteitenaanbod is themagericht/seizoensgebonden, vaak afgestemd op school en aansluitend bij de wensen van de kinderen.

Buiten spelen
Als het weer het toelaat, spelen de kinderen elke dag buiten. Op de grote buitenplaats kunnen ze naar hartelust spelen en ravotten. Voetbalgoaltjes, fietsen en ballen zijn altijd voorhanden. Bij goed weer kunnen de kinderen aan de tafels buiten tekenen, kleuren of een spelletje spelen.

Educatief partnerschap
Wij vinden het belangrijk dat u als opvoeders actief betrokken bent bij onze opvang. Wij informeren u door middel van een nieuwsbrief over nieuwe thema's en activiteiten. Tijdens haalmomenten is er gelegenheid om informeel informatie uit te wisselen, bijzonderheden te bespreken en vragen te beantwoorden. Eventuele zorgen of tips delen we tijdens aparte oudergesprekken.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?