Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Triangel - Ulestraten

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Kasteelstraat 22
6235 BP Ulestraten
LRK nr
224784390
openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend, dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.

BSO de Triangel is gevestigd in basisschool de Triangel, onderdeel van Innovo. Er is plek voor 20 kinderen van 4 tot 12 jaar. In het mooie, grote lokaal van de BSO zit ook peuteropvang Pinkeltje.

Een fijne plek
Onze energieke pedagogisch medewerkers zorgen voor veel plezier. Er heerst een fijne sfeer, waarin respect hebben voor elkaar voorop staat. We hebben een ruim activiteitenaanbod voor binnen en buiten, bijvoorbeeld een speelplaats met toestellen, jaarlijkse modderdag, estafette, Olympische Spelen of het maken van een themagerichte mindmap.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken

Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?