Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Maaskei Urmond - Urmond

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Middenveld 1
6129 PR Urmond
LRK nr
565800346
openingstijden

maandag t/m donderdag van 7.30 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur

BSO de Maaskei is gevestigd in basisschool de Maaskei, onderdeel van stichting Kindante. Er is plek voor 22 kinderen van 4 tot 12 jaar, met uitbreiding naar 30 in combinatie met het gebruik van de hal. In het mooie, grote lokaal van de BSO zit ook peuteropvang Peuterland. Hierdoor ontstaat er naast de samenwerking met school, ook een mooie samenwerking met de peuteropvang. De ruimte is zo ingedeeld dat er voor alle leeftijden een uitdagende spelomgeving ontstaat.

Een fijne plek
Ons kleine team is hecht en vult elkaar goed aan. Hierdoor ontstaat er een fijne sfeer in de groep. We hebben een ruim en divers activiteitenaanbod. We kunnen naar het Heidekamppark wandelen, ravotten in de naastgelegen speeltuin (bereikbaar via een poort), maar doen ook veel samen met school en de BSO. We vieren samen het zomerfeest, maken gezamenlijk gebruik van ruimtes en materialen, organiseren speurtochten en voetballen in de voetbalkooi op het schoolplein. De leerkrachten brengen regelmatig een bezoekje aan de BSO zodat de kinderen iedereen leren kennen.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?