Bezig met laden...
Buitenschoolse opvang
Op een locatie bij u in de buurt

BSO de Leeuwerik - Einighausen

buitenschoolse opvang (bso)
adres
Boschweg 70
6142 AD Einighausen
LRK nr
189512982
openingstijden

maandag t/m vrijdag van 7.30 uur totdat school begint en na schooltijd tot 18.30 uur
tijdens vakanties van 8.00 - 18.30 uur
Bij voldoende belangstelling is vervroegde (vakantie)opvang beschikbaar vanaf 7.00 uur

Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang zijn gevestigd in de brede school de Leeuwerik in Einighausen. In het nieuwe gebouw (2009) in een mooie landelijke omgeving is er een intensieve samenwerking met de basisschool en peutercentrum 't Soosje. 
Het motto van de Leeuwerik: samen kansrijk! 

De buitenschoolse opvang is dagelijks geopend voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. 

Ieder kind is uniek en heeft eigen behoeftes en kent een persoonlijke ontwikkeling. Uitgangspunt van BSO de Leeuwerik is het stimuleren van de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingen. De BSO is niet alleen een opvang, maar ook een omgeving waar kinderen elke dag iets kunnen leren. Denk maar aan samen spelen, uitdagende activiteiten, huiswerkbegeleiding, de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, creatieve bezigheden, samen eten en drinken, enzovoort.
De leeuwerik werkt met vaste thema’s zoals herfst, Sinterklaas, winter, Kerst en Pasen, maar ook met thema’s als Masterchef, waarbij kinderen iedere week een echte kookworkshop volgen.

De pedagogische medewerkers zorgen voor afwisselende activiteiten en een huiselijke sfeer. De activiteiten vinden niet alleen binnen plaats. De kinderen kunnen op de grote buitenruimte naar hartenlust rennen, springen, fietsen, enzovoort. Heerlijk ontspannen na een drukke schooldag en heel veel plezier beleven tijdens de vakanties.

Oudercommissie
Spelenderwijs vindt een goede kwaliteit van de opvang van uw kind belangrijk. De kwaliteit bewaken en verbeteren we graag samen met u. Daarom doen we ons uiterste best om voor elke locatie van Spelenderwijs een oudercommissie in te stellen. Behalve lokale oudercommissies hebben we een Centrale Oudercommissie (COC). Deze commissie heeft adviesrecht op ons beleid. Zij geeft, met mandaat van de lokale commissies, gevraagd en ongevraagd advies.
Heeft u interesse in deelname aan de oudercommissie van de locatie die uw kind bezoekt of gaat bezoeken? Dan kunt u dat kenbaar maken bij aanmelding of na aanvang van de opvang bij de locatiemanager.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw kind bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

tarieven
aanmelden
GGD-inspectierapport
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken?